Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 51,67 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 68,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2015 13:38
Nezdrcne
23. 2. 2015 13:06
28. 9. 2014 08:54
10. 8. 2013 13:38
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
16. 7. 2013 13:25
26. 5. 2013 13:56
14. 4. 2013 19:19
12. 3. 2013 21:27
8. 3. 2013 21:13
7. 2. 2013 14:11
29. 11. 2012 18:36
Hnusný je jedině Matějov.
29. 11. 2012 13:46
20. 7. 2012 11:50
20. 7. 2012 11:46
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.
26. 5. 2012 14:04
živájí slovíčka pro dobrou duševní náladu,snad ještě pamatujetě
z detstvi,že chlebíček a masíčko a pejskové a ptáčky prinašejí radost do života.Když svití Sluníčko se žije líp,než ve chmurné ddni.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit oblíbenou koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: rychla a vyborna koprovka koprovka z mléka jak se vaří koprovka koprovka podle polreicha jak se dela koprovka koprová omáčka z mléka jednoduchá koprovka domácí koprovka rychla koprovka koprovka bez mléka výborná koprová omáčka vynikající koprovka koprová omáčka recept recept koprová omáčka koprova omacka od polreicha nejlepší koprová omáčka omáčky recepty recepty omáčky koprovk jak se vaří koprová omáčka
Suroviny: mléko, smetana sladká, mouka hladká, vývar masový, kopr, sůl, ocet, cukr, máslo, vejce
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
57 názorů