Kadlíkova masová konzerva
Pokud chcete dlouhodobě skladovat maso, nemusí nutně skončit v mrazáku. Zkuste si vyrobit domácí vepřovky. Konzervace masa ve vlastní šťávě je jedním ze skvělých způsobů zpracování. Až si ho namažete na čerstvý chléb, vzpomenete si na mladá léta.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
14 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 26 820 kJ / 6 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 130,00 g |
Tuky | 210,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,35 g |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2015 20:13
19. 11. 2015 17:27
6. 10. 2015 09:14
beru na vědomí, příště se polepším!!!
5. 10. 2015 21:08
Jj, to je vončo
A což takhle to udělat takhle: http://www.toprecepty.cz/recept/19150-kadlikuv-ova...
5. 10. 2015 21:02
5. 10. 2015 20:18
Kadlik:
Dobrý den, mohu se zeptat, jaký předchozí recept?
Takhle odkaz v POZNÁMCE kdyby se ukázal, to by bylo vončo...
5. 10. 2015 19:20
5. 10. 2015 17:07
4. 10. 2015 21:11
6. 9. 2014 17:32
24. 8. 2014 19:37
20. 8. 2014 18:39
Děkuji ještě jednou!!!
8. 2. 2014 18:41
2. 11. 2013 21:59
9. 7. 2013 20:01
Já dávám na 1kg masa 17g rychlosoli (i když ji dnes zatracují, že to je nezdravá chemie - jím to celý život) a krájím ho na kostky. Kůži je lepší dát jen na dno nebo ji nechat na masu - když se dostane navrch tak je trochu tuhá. Nakonec ještě jedna zkušenost - do každé sklenice dávám navrch 2PL vody - z toho je pak ten výtečný rosol. Dobře utáhnu víčka a jinak do toho nedávám vůbec nic (žádné koření ani česnek). Vařím první den 2hod. a druhý den 1hod. Je to pak typická výborná chuť vepřového ve vlastní šťávě. Věřte
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak utřít česnek za pomoci nože - návodné video
Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Další recepty
Tématické fráze: domaci masova konzerva domací masové konzervy domácí zavařované vepřové maso domácí vepřová konzerva zavařovaní masa domácí zavařování masa zavařování masa do plechovek domácí masové konzervy recept konzervy na zavařování domácí vepřovka zavařování do plechovek kadlikova vepřová konzerva zavařování do konzerv plechovky na zavařování masa plechovky na zavařování zavařování masa recepty vepřová konzerva zavařování konzerv domácí vepřové konzervy recept na masovou konzervu
Suroviny: maso vepřové, podbradek vepřový, kůže vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý
Kadlíkova masová konzerva
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5l9v
144 názorů