jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Koložvárske zelí

Koložvárske zelí
nahoru
Koložvárske zelí Koložvárske zelí Koložvárske zelí
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso

Suroviny:

300 g vepřového plecka, 300 g pikantnej klobásy, 1 cibule, 600 g kysané zelí, 200 g ryže, mletá paprika, sůl, pepř, olej, zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Na troške oleje opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme lyžicu papriky, na kocky nakrájané mäso, okoreníme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zostalo viac šťavy. Ryžu podusíme asi na 50%. Do vymazaného pekáča vrstvíme: kyslá kapusta (asi 2 cm), polovica ryže, polovica mäsa so šťavou, kyslá kapusta, polovica klobásy nakrájanej na kolieska, druhá polovica ryže, druhá polovica mäsa so zvyšnou šťavou, kyslá kapusta, druhá polovica klobásy, kyslá kapusta. Kapustu príliš nevymačkáme a šťavu z mäsa vylejeme všetku. Prikryjeme a v rúre zapekáme asi 40 minút, kým ryža nezmäkne úplne (preto je tam potrebná šťava z mäsa). Potom zalejeme kyslou smotanou a dopečieme odkryté.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Koložvárske zelí"

autor: tejaja
vloženo: 20.05.2014 19:07:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate: Nesmie to plávať. Tej šťavy mám toľko, koľko ostane po dusení mäsa, teda tak, ako podleješ mäso pred dusením. Mäso vždy robím v kuchte ( papiňáku ) a vody podlejem toľko, aby mäso bolo zakryté. smajlik

autor: chocolate
vloženo: 20.05.2014 17:15:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mam ho prave v priprave, jen trochu vaham, kolik stavy je ok, protoze vetsinou vidim pomerne kompaktnismajlik hmotu a tady to na nekterych pridanych fotkach trochu plave.Bude to premiera, takze nemam predstavu, jaky ma byt vysledek.Temer totozny recept jsem si nasla na strankach nasi Jarusky-zizaly.

autor: spagetka
vloženo: 08.02.2012 14:36:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám fotky, nezbylo smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 08.02.2012 10:24:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Máme dnes héééčsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 02.06.2010 14:00:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simi, tak to udělej, je to lahůdka smajliksmajliksmajlik Hele a já to nehodnotila smajliksmajliksmajlik, napravuju, znám, dělám, mňam smajliksmajliksmajlik

vloženo: 02.06.2010 13:57:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

NIkdy jsem to nedělala,ale slyšela o tom,že je koložvarské zelí výborné.Tak dávám do oblíbených a jistě vyzkouším.smajlikdávám bodsmajlik

autor: Inecka
vloženo: 02.06.2010 13:45:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja ho delavam take a je vynikajici.Na dno pekacku pridavam anglickou slaninku.Delavam ve velkym pekacku a myslim jsi,ze zbyde i na druhy den,ale malokdy se to povedesmajliksmajliksmajlik,pridavam bodik,super papani

autor: Svetlana
vloženo: 24.10.2008 09:59:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Koložvárska kapusta je VYNIKAJÍCÍ. I když se zdá kombinace rýže-zelí, šílená je to výborné. A opravdu stojí za vyzkoušení.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kyslá kapusta sk varene zeli koložvárské zelí recept kološvárská kotleta kolozvarska kapusta koložvárská kapusta-recept kolovařské zelí kolozvarska zeli koložvárska kapusta recepty kolozvraske zeli kolozvarska kapusta.sk koložvarská kdyz zbyde zeli kolozvarska kapusta recept vepřova sekana recepty na varene zeli maso na kyslo kapustové zelí recept videorecept kysané zelí kološvárské zelí recept kapustové zelí sedmihradské zelí kysla kapusta koložvárské zelí sedmihradská kapusta příprava kapustového zelí koložvárské zelí-recept kolosvarska kapusta kolozvarske recept koložvárská kysla kapusta recept kološvarská recepty kolozvarská kapusta koložvarské kapusta.sk recept kolovrsk zel recept na kolozvarsku kapustu kološvárská kapusta recept koložvarská kapusta video koložvarska kapusta sk recept, koložvárská recept koložvárska kapusta recepty koložvarské zelí




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty