Koložvárské zelí
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 996 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,28 g |
Tuky | 36,37 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 7,55 g |
Sůl | 18,36 g |
Sacharidy | 199,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2023 10:27
Lucia741: jedlo sa trávi. Trávy rastu na trávniku. no a bacily, len tak na okraj
17. 6. 2023 21:49
Uvarené už viackrát podľa tvojho receptu.
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."
Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."
Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.
24. 10. 2022 11:32
Eja57 (moderátorka): určite bude dobré, robila som niekoľkokrát z granulatu. Kocky sú, podľa mňa, tuhé, nemám ich veľmi rada. Granulat povarím v osolenej vode, potom scedím, poriadne vyžmýkam. No a potom dám variť ako perkelt, ku koncu dávam aj čerstvú červenú papriku na malé kocky, dá tomu dobrú chut. Nech sa podarí a chuti
24. 10. 2022 08:33
tejaja: magdalenka
Děvčata, děkuji
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l
Děvčata, děkuji
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l
24. 10. 2022 07:08
Synovi som zvykla robiť segedín so sójovými kockami a s rastlinnou smotanou. Koložvárska kapusta je dosť špecifická aj vďaka dobrej údenej klobáse.
23. 10. 2022 20:00
Eja57 (moderátorka): Evička, ja by som nedávala granulát, ale skôr sójové kocky. Alebo by som radšej použila kocky + tofu s chilli namiesto tej pikantnej klobásy. To by som tiež nakrájala na kocky. Keď by si robila, daj vedieť ako to dopadlo, ale ja si myslím, že by to bolo dobré.
23. 10. 2022 09:39
Terezko, já věděla, že tu recept na tuhle dobrotu od Tebe bude. Už jsem dlouho nedělala, tak jsem si to chtěla oživit. Ale - potřebuji udělat veg verzi. Když udělám "perkelt" ze sojoveho granulatu, bude to podle Tebe fungovat?
20. 5. 2014 18:07
chocolate: Nesmie to plávať. Tej šťavy mám toľko, koľko ostane po dusení mäsa, teda tak, ako podleješ mäso pred dusením. Mäso vždy robím v kuchte ( papiňáku ) a vody podlejem toľko, aby mäso bolo zakryté.
20. 5. 2014 16:15
Mam ho prave v priprave, jen trochu vaham, kolik stavy je ok, protoze vetsinou vidim pomerne kompaktni hmotu a tady to na nekterych pridanych fotkach trochu plave.Bude to premiera, takze nemam predstavu, jaky ma byt vysledek.Temer totozny recept jsem si nasla na strankach nasi Jarusky-zizaly.
8. 2. 2012 14:36
Přidávám fotky, nezbylo
8. 2. 2012 10:24
Máme dnes héééč
2. 6. 2010 13:00
Simi, tak to udělej, je to lahůdka Hele a já to nehodnotila , napravuju, znám, dělám, mňam
2. 6. 2010 12:57
NIkdy jsem to nedělala,ale slyšela o tom,že je koložvarské zelí výborné.Tak dávám do oblíbených a jistě vyzkouším.dávám bod
2. 6. 2010 12:45
Ja ho delavam take a je vynikajici.Na dno pekacku pridavam anglickou slaninku.Delavam ve velkym pekacku a myslim jsi,ze zbyde i na druhy den,ale malokdy se to povede,pridavam bodik,super papani
24. 10. 2008 08:59
Koložvárska kapusta je VYNIKAJÍCÍ. I když se zdá kombinace rýže-zelí, šílená je to výborné. A opravdu stojí za vyzkoušení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 10 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kolozvarska kapusta koložvárské zelí kolozvarska kapusta recept kolosvarska kapusta koložvarská koložvárské zelí recept recepty ze zelí kolovařské zelí kapustové zelí kološvarská kolozvarska zeli recept koložvárska kapusta recepty koložvarské zelí maso na kyslo kysla kapusta recept koložvárská kološvárské zelí koložvarská kapusta video kapustové zelí recept kolozvarska kapusta.sk
Suroviny: plecko vepřové, klobása pikantní, cibule, zelí kysané, rýže, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, olej, smetana zakysaná
Koložvárské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kJJ
15 názorů