Indické květákové "SABDŽÍ"
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2013 23:02
Tak jsem si dnes koupila zelí i květák a zítra jdu Andreo do něj. Mam chuť na něco bezmasého a tohle se mi zdá být "ono". Jen nemám protlak, tak dám drcená rajčata...snad to neubere na chuti.
14. 2. 2013 18:58
to vypadá úžasně
14. 2. 2013 13:56
1974andrea: já vím, že to trvalo dlouho, áále čekání se mi vyplatilo fotky vem nešť, ale ta chuť.. ta chuť
14. 2. 2013 13:48
rebeka:Naděnko má milá, jsem velmi potěšena, žes vyzkoušela tenhle recept. Sice už jsi realizaci slibovala hoooodně dávno, jak koukám, ale to neva, hlavně, že ti chutná Fotky jsou jako vždy ozdobou receptu
14. 2. 2013 12:47
Andrej, moc děkuju za výýýborný oběd..je to neskutečná lahoda, příjemně pikantní, lehké, prostě dokonalé
přidávám bod a foto
mohu jen doporučit
dala jsem hlívu, a kupodivu mi tam chutnala.. snad se ji konečně naučím mít ráda
tohleto budu určitě opakovat
přidávám bod a foto
mohu jen doporučit
dala jsem hlívu, a kupodivu mi tam chutnala.. snad se ji konečně naučím mít ráda
tohleto budu určitě opakovat
23. 9. 2012 20:13
senky:Tak pro takovéhle případy chystám vždycky kotel Bramborové omáčky, ta jde na dračku vždy a všude
23. 9. 2012 20:06
1974andrea: někdy si to taky říkám a to mám doma jenom jednoho a druhou si vozí na víkend, ale u nás odjakživa jdou jídla z jednoho hrnce a to z dost velkého ve středu dorazí z Anglie ještě ten starší a to už chystám jídelníček a opravdu velké hrnce
23. 9. 2012 19:59
senky:Jani, ta vaše mládež tě za chvíli sní Díky za vyzkoušení. Já tohle jídlo taky miluju, zrovna se na něj chystám, houby jsou, květák taky, zelí na záhoně ... už se těším
23. 9. 2012 19:54
Včera v podvečer, po dlouhém přemýšlení jestli smažený(to se mi ale nechtělo) nebo nákyp jsem začala brouzdat a dobrouzdala až ke Tvé květákové exotice a vyplatilo se Vynechala jsem jen zelí, nebylo na skladě Polovinu velké pánve snědli před odchodem do ulic a druhou doládovali po návratu ve velmi brzkých ranních hodinách a chválili Pochvalu předávám a bod přidávám
20. 6. 2012 16:35
Dnes jsem opět dělala tento recept a vzhledem k tomu, že miluju kari, moooc jsem si pochutnala.
8. 6. 2012 08:08
Verac:Jsem moc ráda, že vám chutnalo, já tohle jídlo miluju. Hned jak sklidím nějaký květák, uělám to zase, ještě si na to schovávám houby v mrazáku. Děkuju
8. 6. 2012 07:53
Dělala jsem o víkendu a je to vynikající. Posílám bod
30. 9. 2011 20:35
rebeka:Posííím, tady to máš Naděnko. http://www.toprecepty.cz/recept/22965-cervene-kure...
30. 9. 2011 20:28
1974andrea: no, to taky nevím..jak to, že mi unikl, když je tam všechno, co mám ráda..a ouplně dietní
a červené kari nevím..nemůžu si vzpomenout a ni to najít..hodíš mi sem, prosím, link na ten recept kujííí
a červené kari nevím..nemůžu si vzpomenout a ni to najít..hodíš mi sem, prosím, link na ten recept kujííí
30. 9. 2011 20:17
zizala:No tohle já mám furt, teda myslím tím spálenej jazyk, všechno pořád ochutnávám, tak se pak nemůžu divit, že. Jsem ráda, že někdo vyzkoušel a já tohle jídlo úplně zbožňuju. Díky a foto moc pěkné.
rebeka: Jak to , že ti utekl recept s kari?. Mám tam taky kuřecí s červeným kari, tos taky propásla?
rebeka: Jak to , že ti utekl recept s kari?. Mám tam taky kuřecí s červeným kari, tos taky propásla?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Indické zeleninové kari: Orientální pochoutka je plná zeleniny, rýže a koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Další recepty
Tématické fráze: sabdzi sabdží recept indické recepty indická květáková polévka květákové sabži indické květákové kari indická houba indické zeleninové kari květákové recepty květáková polévka po indicku květákový indický salát indické kari květák indické kari s květákem mrkvové sabdží kvetakove zeli indické potraviny indické sabži sabží květáková polévka indická indické bezmasé recepty
Suroviny: zelí bílé, květák, houby, brambory, cibule, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, protlak rajčatový, římský kmín mletý, masox, olej, sůl
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
27 názorů