Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 33,33 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Moje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 8 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 9 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
ryba na rozmarýnu,
parmice mořská,
pečené kaštany na másle,
candát na rozmarýnu,
pečená ryba na rozmarýnu,
parmice na grilu,
pečená ryba na másle,
ryba parmice,
sumec na rozmarynu,
pramice recepty,
recepty ryby parmice,
parmice obecná,
recept mořské parmice,
pečená treska na rozmarynu,
pražma marinovaná v rozmarýnu,
parmice s pomerančovou šťávou,
mořska ryba parmica,
,parmice,
parmice mořská recept,
pramice recept
Suroviny:
parmice nachová,
máslo,
rozmarýn sušený,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
rozmarýn čerstvý,
sůl
Komentáře (15)
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...
A díky