

Treska zapečená v jogurtu
Suroviny
- 4 filety tresky
- 70 dkg brambor
- 40 dkg brokolice
- 2 rajčata
- 2 velké cibule
- 4 dcl bílého jogurtu
- 4 vejce
- koření na ryby
- sůl
- pepř
- tuk na vymazání
Postup přípravy receptu
Nejprve si uvaříme ve slupce brambory do poloměkka. Oloupeme a nakrájíme je na kolečka.
Cibuli nakrájíme také na kolečka, brokolici na růžičky a rajčata na měsíčky.
Zapékací mísu vymažeme tukem a vložíme do ní připravenou zeleninu, osolíme, opepříme a lehce promícháme.
Filety z obou stran posypeme kořením, osolíme a položíme navrch do zapékací mísy.
Jogurt smícháme s vajíčky a vše tím zalijeme, přiklopíme pokličkou a dáme péct do trouby asi na 30 minut.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Treska zapečená v jogurtu
K receptu nejsou žádné komentáře.