Treska zapečená v jogurtu

Suroviny

4 filety tresky
70 dkg brambor
40 dkg brokolice
2 rajčata
2 velké cibule
4 dcl bílého jogurtu
4 vejce
koření na ryby
sůl
pepř
tuk na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si uvaříme ve slupce brambory do poloměkka. Oloupeme a nakrájíme je na kolečka.

  2. Cibuli nakrájíme také na kolečka, brokolici na růžičky a rajčata na měsíčky.

  3. Zapékací mísu vymažeme tukem a vložíme do ní připravenou zeleninu, osolíme, opepříme a lehce promícháme.

  4. Filety z obou stran posypeme kořením, osolíme a položíme navrch do zapékací mísy.

  5. Jogurt smícháme s vajíčky a vše tím zalijeme, přiklopíme pokličkou a dáme péct do trouby asi na 30 minut.

Komentáře k receptu Treska zapečená v jogurtu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečená ryba aljašská treska zapečená se sýrem ryba v jogurtu zapékaná treska treska recepty ryba jogurt ryba s jogurtem zapecena treska s brambory treska filet recept zapečená treska se zeleninou treska s jogurtem recepty treska filet zapečená ryba s brokolicí filety z tresky recept zapečená ryba s jogurtem zapečená ryba recept ryby v jogurtu treska recept file v jogurtu filet z tresky