Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Jahodová sezóna je v plném proudu, proto je vhodný čas připravit krémové řezy podle našeho receptu - výborné budou třeba k odpolední kávě. Nadýchaný piškot, lahodný smetanový krém, čerstvé voňavé jahody a želatina, to rozhodně nezklame.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 283 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,65 g |
Tuky | 144,80 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 389,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovoce můžete dát, jaké kdo má rád, může být i mražené či kompotované. Já osobně mám nejradši čerstvé jahody. Vím, že tento druh moučníku už tady je, víc druhů, ale třeba přijde vhod někomu můj piškot, který neobsahuje ani trochu tuku, je nadýchaný, rychlý a vždy se povede.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2013 15:14
24. 4. 2013 16:34
14. 6. 2011 00:00
13. 6. 2011 08:29
12. 6. 2011 18:35
12. 6. 2011 17:27
12. 6. 2011 17:05
12. 6. 2011 15:39
12. 6. 2011 11:04
12. 6. 2011 10:17
12. 6. 2011 10:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 4 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 7 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 21 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 7 minutami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 40 minutami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 1 hodinou
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fantastický moučník s ovocem je báječně vláčný díky tvarohu. Želé z broskvové šťávy mu dodá skvělou svěžest
Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
Desatero na téma želatina: Jaké jsou její vlastnosti, k čemu se používá a čím se dá nahradit
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy se zakysanou smetanou jahodový řez piškot s jahodami a želatinou buchta s jahodami a zakysanou smetanou buchta s jahodami a zelatinou jahodové řezy s želatinou jahodové řezy se želatinou piškotové moučníky s jahodami jahodová buchta se želatinou jahodové řezy jahodový moučník se zakysanou smetanou ovocné řezy se želatinou a zakysanou smetanou jahodova buchta s zelatinou jahodový řez se zakysanou smetanou želatinový rez řezy se zakysanou smetanou s ovocem a želatinou řezy s jahodami a zakysanou smetanou jahodovy rez se zelatinou jahodovy řez s želatinou řezy se želatinou
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, voda, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr moučkový, jahody, želé dortové, tuk, mouka hrubá
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJNW
41 názorů