Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tchýnin jazyk

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 7. 2011 12:42

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 183 kJ / 283 kcal
Bílkoviny10,25 g
Tuky2,24 g
Vláknina9,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,61 g
Sůl10,95 g
Sacharidy37,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Prima recepty

Koupila jsem včera v Hypernově vepřové jazyky. Docela drahá záležitost, kilo 89 Kč, takže více než plec v akci za 70 Kč. Nelituji, je to vynikající, jen pro ty, kdo moc nesolí, bych doporučovala masox buď vynechat, nebo ho dát méně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2011 14:26

varilamyskakasicku: Naštěstí-škoda, že už není mezi námi?:-D:-D:-D Dobře jsi to napsala!!:-D
Děkuji za milé komentáře. U mne to byla jazyčí premiéra;-)

IVCA

29. 7. 2011 14:17

To vypadá tak báječně,že mám na to chuť,bodík +++111:yes::-p

spagetka spagetka

29. 7. 2011 13:59

:-p:yes:

Jindra

29. 7. 2011 13:41

Parádní receptík, zrovna jsem koupila 2 jazyky. Budou zítra k obědu. Díky za inspiraci.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 7. 2011 13:25

krásné Jani, ten jazyk má tchyně mívala dobrý, naštěstí, škoda, že už není mezi námi, ráda by se koukla také, :-K:-K:-p:-):yes:

Bibinka Bibinka

29. 7. 2011 13:20

Jana Remkova:Jani, recept parádní a zajisté dobrý:-p u nás je jazyk dost oblíbený, má výbornou chuť a dá se uplatnit na plno způsobů. Máš jasnej 4.bod:yes:

Eliza Eliza

29. 7. 2011 12:59

Jani, labužníci se jednoznačně shodují na prvotřídní pochoutce, to jen já jsem někdy konzervativec...:-/:-))

rebeka rebeka

29. 7. 2011 12:52

Jana Remkova::-D:-Djoooo:-!:-!:yes::yes: to udělám:-!:yes: skříň i jazyk:-D:-D:yes::yes:

Ivana Ch

29. 7. 2011 12:52

Vepřový jazyk má moc rád náš taťka(vařený na ovar), ale má ho moc rád i jinak upravený. Receptů na jeho úpravu je tady víc, všechny jsou dobrý.

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2011 12:50

Eliza: je to super libové masíčko, ale chápu, každý nemůže jíst všechno;-)

Eliza Eliza

29. 7. 2011 12:49

Jsem se nejdřív lekla, že někdo vařil tu jedovatou pokojovou rostlinu...;-):-D Může to být dobré, jazyk - uzený - má rád můj táta, já to ale asi neochutnám... a možná ke své škodě, přiznávám.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2011 12:49

suslajda: já ho také vařila poprvé, vyjma tlačenky;-)

rebeka: Chcete-li mít klid v rodině, zavřete tchýně do skříně a až příjdou dětičky, vytáhněte babičky!:-D:-D:-D

rebeka rebeka

29. 7. 2011 12:47

a kdo by to řek,že má tchýně tak dobrý jazyk:-8:-?:-D:-D:-D:yes::yes:

suslajda suslajda

29. 7. 2011 12:47

:-Kjani vypadá to pěkně jazyk jsem ještě nikdy nevařila ani nejedla:-*tobě bod+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tchinin jazyk jazyk co uvařit k obědu vepřove jazyky tchynin thýnin jazyk tchíně jazyk tchýniny kotlety tchynin jazyk vařený thynin co uvařit tchýni k obědu jazyk s rýží tchínin jazik jazyk recept co uvařit z vepřového jazyka? vepřový jazyk v kuchyni tchýniny kuřecí řízky veprovy jszyk tchynin jazyk thcynin jazyk recept chynin

Suroviny: jazyk vepřový, cibule, česnek, omáčka sojová, masox, paprika sušená pálivá, zázvor, víno bílé, voda, mouka

TopRecepty.cz

Tchýnin jazyk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZZEg