Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk vařený - vepřový

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 5. 2010 09:14

Suroviny

Porce: Podle počtu jazyků

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vnučka raději míšené brambory. My raději takto.

Lze podávat s okurkou, červenou řepou, salátem listovým, okurkovým, rajčatovým. Jak kdo .

Polévka má svoji dobrou typickou chuť a lze dát nudličky nebo drobení či osmaženou žemli. Když dáme dost zeleniny (jako my), je dobrá jen tak, jako vývar se zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Burns

14. 10. 2020 07:34

azeret: Protože 15 minut je málo.

masorad

2. 2. 2019 19:54

Tak jsem uvařil. Perfektní sobotní oběd. Jednoduchý recept s famózním výsledkem. Jazýček miluji, bohužel se málo dostane. Šťouchané brambory s cibulkou dělávám, ale nikdy mě nenapadlo přidat škvarky. Skvělý nápad. Polívka z vývaru byla taky vynikající.:yes::yes::yes:

azeret

8. 8. 2016 09:29

Casino:
Moc děkuji! :-K Jazyk se mi ale bohužel moc nepovedl - byl tuhý. Přítel ho miluje, tak jsem mu chtěla udělat radost, ale prý má být měkčí, jeho máma ho však dělá právě v papiňáku. Já ho dala do studené vody a po přivedení k varu vařila 75 minut. Příště ho tedy zkusím dát do vroucí ;-) Já se nevzdám! :-D:-D:-D

casino

5. 8. 2016 20:17

azeret:
Asi hodinu (hovězí přes 2,5 hodiny)
Dejte jazyčiska do vroucí vody - nevaříte polífffku, že. :-) ...a lépe se loupou od kořene ke špičce:yes:

azeret

5. 8. 2016 09:55

Mohu se zeptat, jak dlouho se takový jazyk přibližně vaří v obyč hrnci? Je mi jasné, že záleží na velikosti, ale aspoň zhruba :-8 Předem moc díky, dnes se chystám na svou jazykovou premiéru :-D

Pavel

25. 10. 2013 18:58

dnes poprvé uzený jazyk převařený křen a hořčice + chleba no lahůdka :-))

JanaDorazinova

29. 7. 2011 16:57

:-p mńam!!

Anna Kocikova

18. 5. 2010 22:05

V hořčičné omáčce,nebo v trojobalu je také výborný;-)ale vždy,když toto jídlo z jazýčků připravuji,musí jich být víc-užírám jen tak uvařené a bez ničeho:-8:-O:-D

spagetka

1. 5. 2010 16:49

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Janacek

1. 5. 2010 14:11

Jazyky máme také rádi.Po uvaření nakrájím podélně na plátky, potřu česnekem a zlehka opeču na přepuštěném másle.:-p:-p

pipre

1. 5. 2010 13:16

Vašku super:yes:+5.

thomassinno

1. 5. 2010 12:13

Hmmm ... Vašíííku, závidím, jazyk je velká lahůůdka:-* :yes: +4

Jenda1

1. 5. 2010 12:05

Vašku, vařený jazyk mám nejraději s křenem, pepřem a plnotučnou hořčicí. Samozřejmě podávaný se šťouchanými brambory a voňavou cibulkou má taky své kouzlo;-). :-!:-)):yes::yes::yes: +3

majka k

1. 5. 2010 10:58

já ho mam taky ráda ale ještě lepšíje uzený

Bibinka

1. 5. 2010 10:52

Jazyk je bezvadný, dají se z něho dělat různá jídla a je celkem levný, nejraději ho mám na cibulce, ale jen takto vařený je taky fajn;-) Vašíku, máš 2.boda:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: vařený jazyk vařený jazyk recept uzený vepřový jazyk recepty z veproveho jazyka polévka z vepřového jazyka jak uvařit uzený vepřový jazyk úprava vepřového jazyka jak upravit uzeny hovezi jazyk příprava vepřového jazyka vaření vepřového jazyka jak uvařit jazyk veprovyjazyk jak dlouho vařit jazyk uzený vepřový jazyk recepty uzený vepřový jazyk recept jazyk recept jak oloupat jazyk jazyk recepty vařené jazyky vařený jazyk recept s omáčkou

Suroviny: pepř celý, koření nové koření, ořech muškátový, česnek, sůl, cibulka, mrkev, sůl, celer, petržel, libeček, pórek, brokolice, květák, brambory, sádlo, škvarky, cibule, sůl

TopRecepty.cz

Jazyk vařený - vepřový

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6WO7