Jehněčí na jablku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 186 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 96,49 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle byla má premiéra z jehněčího masa. Pročetla jsem na internetu hodně receptů a z každého jsem použila nějakou surovinu. Ve finále před dopečením ve šťávě něco chybělo, tak jsem vylepšila jablkem a závěrečná chuť ještě po přidání másla byla opravdu velice jemná a pikantní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2012 20:31
Díky za přízeň
14. 7. 2012 19:05
Výborný,díky za recept
21. 11. 2011 22:04
Aničko, krásný receptík+
18. 11. 2011 16:46
jen to jehněčí není škoda vypadá to moc pěkně+1
16. 11. 2011 22:52
Jana Remkova:Jaké pomlčkyco kde vidíšJá nic nevidímdík-však víš
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
16. 11. 2011 20:13
moc pěkné
16. 11. 2011 12:25
spagetka: no, je to skoro tak jednoduché, jako se zbavit toho smogu, co?
16. 11. 2011 09:08
Ještě sehnat jehně, ostatní je maličkost
16. 11. 2011 06:40
Mám celé jahňa v mrazáku , tal ti Anička ďakujem za recept, možno ho využijem, je ľahúčky
15. 11. 2011 23:13
No anoo, tady Andula zase machruje s jehněčím, já chci taky jehněčí!! Navíc v tvém podání, ikdyby to bylo ze sloní nohy, asi by to vypadalo skvěle
Co ty pomlčky zase?...
Co ty pomlčky zase?...
15. 11. 2011 21:48
Pěkné, moc pěkné
15. 11. 2011 21:26
Aničko, tak to jsem ráda, že nemám mžitky
15. 11. 2011 21:18
Bibinka:NemělaOpravdu to tam bylo2x
15. 11. 2011 21:17
Bibinka:Po přidání všech fotek jsem si toho všimla a ihned opravilaJsem guma
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
15. 11. 2011 21:17
Jéééé, ono už je to pryč-neměla já jsem mžitky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 27 minutami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 22 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 57 minutami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 5 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 6 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 6 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na jablkach rozpečená jablka jak připravit jehněčí maso jehněčí po řecku jehněčí pečeně na jablkách jak nejlépe připravit jehněčí jehněčí noha recept jehněčí hřbet noha jak připravit jehněčí hřbet jehneci noha recepty jehněčí kýta po řecku jak připravit jehněčí pečeni pečeme jehněčí nohu pečené jehněčí na jablkách recept jehněčí jehněčí jehněčí recepty jehneci platky na jablkach jehneci pecena noha rozpecena na jablka
Suroviny: maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule
Jehněčí na jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7W7A
17 názorů