Koblihy (cukrářské -Originální )
Z téhle dávky těsta bude opravdu plná velká mísa voňavých koblih. Malé a kulaté roztomilé kousky se nebojte naplnit ještě před kynutím a smažením. Jistě se vám povedou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 62 673 kJ / 14 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,04 g |
Tuky | 1 182,02 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 6,69 g |
Sůl | 16,68 g |
Sacharidy | 857,34 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2017 10:02
10. 4. 2015 11:50
10. 4. 2015 11:14
24. 6. 2014 13:23
22. 4. 2014 07:48
18. 1. 2014 20:00
15. 1. 2014 14:55
15. 1. 2014 14:54
3. 2. 2013 11:53
Jen díky paní Evě Hubové /jejím fotečkám/ si dokáži představit výsledek.
22. 2. 2012 00:08
4. 2. 2012 12:31
2. 2. 2012 09:25
2. 2. 2012 07:05
2. 2. 2012 01:24
Zbytek textu po vynechání toho co je v závorkách, vypadá takto: "Z těsta tvarujeme, do kterým se přidá jakákoliv hmota!! zbytek těsta necháme dále kynout, a smažíme v rozpáleném oleji."
A proč nezpracujeme všechno těsto, ale zbytek necháváme dále kynout?
1. 2. 2012 23:39
Jakoukoliv hmotu - může se tam dát , tvaroh, marmeládu, čokoládu, pralinky.. opravdu Vše .. :) Takžhe je to navedeno tak aby.. si každý zvolil Svojí příchuť.. :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 4 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 7 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 35 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 41 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koblihy jsou druh sladkého kynutého pečiva: Poradíme vám, jak si je připravit doma
Časté chyby při přípravě domácích koblih: 6 rad pro jemné a nadýchané pečivo
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: tvarohové koblihy recept bez vážení cukrářské koblihy plnění koblih jak se plní koblihy výroba koblih výroba koblihu vyroba koblihy plnění koblihů koblihy recept koblihy vykrajovátka na koblihy jak se plni na koblihy stříkačka na plnění koblih cukrarske koblihy recept koblihy bez marmelády vykrajovátko na koblihy jak plnit koblihy koblihy cukrářské plnění koblihy sýrové koblihy
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí, cukr moučkový, máslo, žloutek, sůl, rum, olej, marmeláda, olej
Koblihy (cukrářské -Originální )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4482
17 názorů