Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy cca 20 min+ kynutí

cca 20 min+ kynutí

23. 1. 2014 13:27

Suroviny

Porce: cca 30 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 168 kJ / 3 147 kcal
Bílkoviny108,52 g
Tuky117,05 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 822 mg
Sodík 6,34 g
Sůl15,88 g
Sacharidy406,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem koblížky vykrajovala skleničkou na šampus, proto jsou tak malinké, ale záleží na vás, fantazii se meze nekladou :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

25. 1. 2014 13:53

Mixer - mixovat
Ponorný mixer zv. "tyčák" - mixovat
Food processor - mixovat???
Šlehač - šlehat
Hnětač - hníst
Šlehač s hákama - hníst???
No jo, ale co když je na tyčáku nasazená metla, he?:-))

Barbora Cejkova

25. 1. 2014 13:33

hosta: Ono je to vlastně uplne jedno.. jestli mate dobry mixer, tak proc ho nepouzit..:-D jinak to jde klidne i rukama :-))

hosta

23. 1. 2014 22:49

Asi mám mezery v kuchařském vzdělání:-D, ale mixerem jsem fakt těsto ještě nikdy nezpracovávala. V pečce, vařečkou, rukama, hnětačem, řidší i šlehačem, ale mixerem nikdy. To fakt jde? Poučte mne prosím někdo zkušenější, ať neumřu neznalá:-D:-D

casino

23. 1. 2014 19:36

Už to tu napsala Irrena: :yes:
Máte na TOP zatím 3 rcp... Prosím, znovu si je přečtěte a pokud myslíte že byste podle nich uvařila to co se vám uvařit podařilo, pak je nechte tak jak jsou napsány...:-((

Ale konkrétně u tohoto rcp zasloužíte obdiv za to, jak precizně se vám podařilo těstem obklíčit náplň:yes:

A že stačilo napsat do komentáře pod STEJNÝ recept, co tu máte v podobných, něco ve smyslu "dělám to stejně, akorát bez pazmazánu a bez skořice", tak to sem raději ani nepíšu...:-))

hanes24

23. 1. 2014 18:51

To je určitě moc velká dobrotka:-D:-)):yes:

Irrena

23. 1. 2014 17:56

Chtělo by to rozdělit suroviny na těsto a na náplň, nebo někdo může rozmixovat mixerem i brusinky a Hermelín, máš napsáno v postupu "Všechny suroviny výše uvedené zpracujeme mixérem (asi 5 min).":-D
Já bych to sice neudělala, ale kdoví;-)
Určitě je to moc dobré:yes:

Barbora

23. 1. 2014 16:49

Děkuju:-)) :-))

Nadja

23. 1. 2014 14:17

:yes:+2.:yes:

Anna Kocikova

23. 1. 2014 13:32

Koblihy si sem tam dáme;-)No ale ta náplň,ta je teda moc príma:-*
Recept se mi líbí:-p:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblihy plnene merunkama koblihy recept aby koblihy nevytekly koblihy s hermelínem aby koblížky nevytekly koblihy aby nevytekly hermelín plněný brusinkami plněné hermelin s s brusinkami jak udelat koblihy aby se nerozlepily nok plněné brusinkami kobliha plnena masem aby nevytekly koblihy smažení koblížků aby se nerozlepily šampus s brusinkami plněná kuřecí kobliha

Suroviny: sýr hermelín, brusinky, mouka hladká, cukr, tuk, mléko, vejce, žloutek, droždí sušené, sůl

TopRecepty.cz

Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8AxW