Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,94 g |
Tuky | 101,62 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Udivila mě ta červená barva šťávy při dušení. Množství chobotnic, zejména po vydušení, se jeví ve vztahu k množství ostatních surovin jako malé. Ale vzhledem k "pachu" rybiny to bylo nakonec tak akorát. Všechny chutě byly rovnoměrně vyvážené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2012 10:53
Kikina: tak jsem prohledala své chytré knížky i net a nikde jsem se nic nedočetla o vysokém obsahu cholesterolu, našla jsem spoustu vynikajících receptů na tuto potvůrku. Takže já bůček s kůží určitě ne, chobotnici jsem jedla pouze jednou v konzervě v chhilli nálevu a bylo to docela dobré.
4. 3. 2012 08:36
Chobotnice jsou jediné mořské potvory, které nee Ale myslím, že tato chuťová kombinace bude chutnat i s jinými a přijatelnějšími plody moře
4. 3. 2012 00:25
Někde jsem se dočetl, že to obsahuje enormní množství cholesterolu. To bych si radši dal pečenej bůček i s kůží. Jsem středoevropan s averzí k chobotnicímn,sepiím a kalamárům.
3. 3. 2012 20:45
srettka:
3. 3. 2012 20:44
Jestli mi ho dáš do huby, už nikdy ti nedám pusu! , ale hodně zajímavé!!
3. 3. 2012 20:38
Tak sprostý chobotnice já nežeru
a jak se u nich ta vůlgarita projevuje? Říkaj vole? Nebo snad do pihele? Když já si sprostou chobotnici neumim představit
p.s. Jinak pro mě tihle mořský pavouci žádny zázrak, musí se to sblajznout hned, bo vzápětí to je jako pryž, že bych to mohla dětem krájet do penálu místo gumy na gumování
a jak se u nich ta vůlgarita projevuje? Říkaj vole? Nebo snad do pihele? Když já si sprostou chobotnici neumim představit
p.s. Jinak pro mě tihle mořský pavouci žádny zázrak, musí se to sblajznout hned, bo vzápětí to je jako pryž, že bych to mohla dětem krájet do penálu místo gumy na gumování
3. 3. 2012 20:36
clupmi: a slunce.. seno.. nic
3. 3. 2012 20:34
rebeka: ...žádnou erotiku jsem v tom neviděl ...
3. 3. 2012 20:27
šmárjá joozef ono se to hejbe
no, proč ne... zkusit se má všechno.. a hotové to vypadá papatelně
no, proč ne... zkusit se má všechno.. a hotové to vypadá papatelně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 11 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 12 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: chobotnice na grilu chobotnice recepty vaření chobotnice chobotnice recept chobotnice v konzervě recepty z chobotnice recept chobotnice jak uvarit chobotnici recept na chobotnici recepty chobotnice smazena chobotnice příprava chobotnice chobotnice na grilu recept jak vypadá chobotnice smazene chobotnice recepty na chobotnici chobotnice z konzervy male chobotnicky recept recept na chobotnice chobotnicky v konzerve
Suroviny: chobotnice, pórek, rajče, víno bílé, olej olivový, česnek, pomeranče, pepř, sůl, koření oregáno
Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPxy
24 názorů