Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce z "papiňáku"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 182 kJ / 2 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,58 g |
Tuky | 202,01 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 69,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 58 minutami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 11 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 14 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 26 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 10 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 10 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřové plátky v papiňáku vepřový plátek s zampiony maso ke spenátu v papináku vepřový plátek se žampiony omáčky v papiňáku veprovy platek na žampionech vepřové na žampionech v papiňáku kýta v žampionové omáčce omáčka z žampionů recept vepřové plátky na žampionech vepřové plátky z papinaku prilohy k zampionove omacce vepřový plátek vepřové plátky na žampionech vepřové plátky na žampionech v papiňáku platky na zampionech vepřove maso v papinaku omáčka v papiňáku omacka z papinaku příloha k žampionové omáčce
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej, slanina gazdovská, cibule, česnek, žampióny, bujón zeleninový, voda
Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce z "papiňáku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjqG
18 názorů