Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Suroviny
Porce: 1 menší šiška
Nutriční hodnoty
Energie | 7 918 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,58 g |
Tuky | 116,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 22,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem to nevařila. Přišel můj syn a donesl mi kus tady té dobroty, že pro Láďu. Musela jsem ochutnat.:-) Bylo to skvělééé!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2014 10:04
DuivaCZ: Jasně, co jiného. Kandidáte rozumu na všechno
13. 5. 2014 23:12
Odkdy má gothaj tmavě oranžovou barvu? Od té doby, co je přibarvený milionem éček a je k nerozeznání od mrkve? A je mi naprosto šumafuk, jestli je váš syn vyučený kuchař nebo kandidát věd, tohle je humus a na dračku to mohlo jít tak v nádražním bufetu v Horní dolní ve tři ráno....
13. 5. 2014 23:06
DuivaCZ: Mrkev?? To je gothaj, ne mrkev!! Kombinovat cokoliv podle chuti je snad dovoleno, ne? Tohle, jak píšu, dělal můj syn a pokud vím, je vyučený kuchař a u nich v restauraci ta "zhovadilost" šla na dračku. Někteří hosté tam chodili jen na tuhle tlačenku. Takže bych byla na ta slova trochu opatrná
13. 5. 2014 23:01
A co tam dělá ta mrkev? Ta v ingrediencích není! Jinak sorry, ale kombinovat gothaj s drůbežími játry, z toho se mi zvedá kufr....a to domácí tlačenku dělám občas také, ale taková zhovadilost by mě asi nikdy nenapadla....
30. 9. 2012 13:15
Hovnomil: no, když myslíš
30. 9. 2012 01:40
Vetsi humus sem nevidel
25. 9. 2012 21:37
Sulcík děláváme celkem často a tady tato zajímavá kombinace je také lákavá+9
24. 9. 2012 12:23
Jani, sulcík je u nás dobrůtka, které se nedá odolat. Zpravidla dělám sulc na Mikuláše, tak 6-8 velkých misek (pro celou rodinu) a bytem se line vůně masa ještě za týden. Z těchto ingrediencí jsem to ještě nezkoušela, je třeba to vyzkoušet. Posílám 7. bodík
24. 9. 2012 08:48
Porada: taky je mi to divné!! Většinou voní celý byt!
23. 9. 2012 23:24
medmic - no to jste musel vařit bolavou nohu z hluchého prasete,
jinak to není možné.
jinak to není možné.
23. 9. 2012 23:13
Domácí sulcík s jatýrky je skvělá věc, ale já ho vařil bez papiňáku a musím říct, že tak zamořený byt z rypáčku a nohou, to jsem nezažil a odrazuje mně to od druhého přístupu.
Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku
Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku
23. 9. 2012 09:01
Ivana Ch: no, je to jednodušší a myslím i levnější jakoby tlačenka.
23. 9. 2012 05:52
Ježíšku na křížku, to musí být bájo, no určitě v nejbližší době to udělám.
22. 9. 2012 20:06
jarda Kadic: asi ano. Taky se může, ale nemusí, namlít nějaká část těch kůží do vývaru. Raději to tam dopíšu
22. 9. 2012 19:48
No a máme zase tip na další dobrotu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 39 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domaci gothaj hovnomil duivacz sulc recept domacigothaj recept cz. duivacz 2014 drubezi zulc drubeží domácí sulc gothaj do do mrazáku jak se dělá gothaj domaci gothaj recept tvrdý sýr do mrazáku jak se co dela gothaj domácí sulc drůběží recept gothaj co obsahuje gothaj co uvařit z tvrdého sýru drůbeží huspenina recepty co uvařit s drubežích jater huspenina s jatýrky
Suroviny: játra drůbeží, salám gothaj, sýr tvrdý, kůže vepřová, voda, česnek, sůl, pepř, masox
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
16 názorů