Obalovaný gothaj
Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2016 10:54
30. 7. 2016 22:16
18. 4. 2014 13:37
28. 3. 2014 18:00
1. 2. 2014 17:52
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.
14. 3. 2012 20:23
12. 7. 2010 11:09
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.Občas proč ne.
12. 7. 2010 10:37
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...
12. 7. 2010 09:41
26. 7. 2009 06:44
10. 3. 2009 15:04
10. 3. 2009 14:46
10. 3. 2009 10:12
13. 9. 2008 10:47
13. 9. 2008 09:58
Ale jinak jsem normální a také normálně papám... I smažím...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 10 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Další recepty
Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám salám v těstíčku impost uherské hradiště smažený gothaj těstíčko na obalování maso impost obalovaný salám v těstíčku impost prodejny godhaj v těstíčku impost zlín gothajský salám v těstíčku impost salám gothaj těstíčko na obalování salámu salám v těstíčku recept godhaj impost maso gothaj salám obalovany godhaj
Suroviny: salám gothaj, vejce, mouka hladká, sůl, olej
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
23 názorů