Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol777 mg
Sodík298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Mirek Bednárik

16. 8. 2016 11:54

<3Dnes jsem dělal mamině,nejsem žádnej kuchtík...a moc mi vaření nejde..tak alespoň něco abych potěšil...ale místo godhaje..jsem použil lunch se sýrem no a do zbytku těstíčka cibulku na kolečka....tak doufám že ji to bude chutnat..pěkný den:-p

patrik

30. 7. 2016 23:16

spagetka: Dobry den, jako dětsko jsem mĕl toto nezdravé jídlo třikràt za mĕsíc. Jen to nebyl gothaj, nýbrž šunk.salám. Pochoutka :-p O kvalitách a chutich se snad nemusím rozepisovat! Zitra smažim uzené v tesťičku :-D Tĕm kteři toto jídlo popisuji jako nezdravé píši a ptám se...vaše dĕti, vnoučata, pravnoučata chodi do McD,KFC atd :-? Dobrou nezdravou chuť...

Koubkova

18. 4. 2014 14:37

:-p:yes:

spagetka

28. 3. 2014 19:00

pelda: naše dnešní nezdravá, ale děsně chutná večeře;-):-p. Dělala jsem zauzený gothaj, máme místního skvélého uzenáře. Dala jsem do těstíčka kapku chilli, pepře. :yes::yes:. S dovolením přidávám fotky, jo a dělala jsem snad po 10 letech či jak, protože kupovaný uzeniny v marketech jsem odmítala.

Marek

1. 2. 2014 18:52

Nojo, příšerný a nezdravý gothaj, ale když jako plátky okvětí růže nanášíte jemně krájený na úžasně čerstvý a křupavý rohlík, potřený skvostnou hořčicí ... To jídlo nese prazáklad chuti a rychlého potření žravosti.
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.

varilamyskakasicku

14. 3. 2012 21:23

Taky, jako Žižalka, dělám 1-2 x do roka, je to chuťovka a změna na čas, jako malá holka jsem to měla pořád, bylo nás doma 5 dětí a už to bylo na stole, ale nezapomínám na to, občas obalím i půlky dobrých párků:-K

Simona Skolakova

12. 7. 2010 12:09

Magdi:yes::-D
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.:-KObčas proč ne.:-K

magdalenka

12. 7. 2010 11:37

Gothaj je gothaj! Hlavne, ak je od Majera...
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...

Anna Kocikova

12. 7. 2010 10:41

Tady u nás ve Zlíně máme prodejnu Impost-dováží maso a uzeninu z Uherského Hradiště a slámy mají velice dobré.Nedělám často,ale někdy to opravdu jako rychlovka přijde k dobru jak k brambor.kaši,tak k luštěninám:-p+:yes:za připomenutí:-D

panvicka

26. 7. 2009 07:44

Já také občas udělám, ale do tohodle smaženýho přidám plátek tvrdého sýra anebo ten salám vůbec neobaluju, jen naříznu okraje, položím na plech a upeču, to je taky dobré. Dělám to většinou s bramborovou kaší. Ale dávám bodík:yes:

spagetka

10. 3. 2009 16:04

Mirčo, ono jednou za čas něco "nezdravého" se vyplatí uvařit. A náhodou takový obalovaný salám k vařeným fazolím :-p a skyselou okurčičkou :-p:-p:yes:

mirca75

10. 3. 2009 15:46

Dnes jsem vařila i po přečtení"lehké kritiky";-)a moc nám to chutnalo:-pMáme stejně jako Jana R.nedaleko malou masnu ve které je gothaj šťavnatý,voňavý,bez chrupek a velmi chutný.Ne že by byl na jídelníčku pořád ale párkrát za rok se snese.Těstíčko dělám:vejce,sůl,zelená petrželka,mléko,b.víno,hl.mouka.Tady je fotečka,ale vůni bohužel poslat neumím:-D

JanaDorazinova

10. 3. 2009 11:12

Tea, máš pravdu, co se týká kvality salámu, ale gothaj tady v Orlové v jednom malém obchůdku máme strašně dobrý. V Albertu nestojí za nic a taky vysočina a různé suché salámy jsou jak mýdlo:-// Ale možná, jestli je u vás nějaký soukromý obchůdek, jak to teď všude je ve věžácích a tak, můžeš zkusit. Gothaj vozíme kamarádce do Petřvaldu, mojí matce a nedají na něj dopustit, ale ne z hypermarketů.;-)

vybusna

13. 9. 2008 11:47

ja vam musim napisat aka som hlupa......videla som len nazov receptu....a neotvorila som ho...len som potom hodinu premyslala, ze ako preboha sa budu tie kolieska salamy obalovat...ze to musi byt strasna piplacka, ze komu by sa to chcelo robit....rozumiete...ja ked precitam salama...tak si predstavim uz nakrajane strojove kolieska;-)

Tea

13. 9. 2008 10:58

Tak jo! :-D Já to stopnu, jen jestli ten gothaj seženu ! Včera jsem ho chtěla po těch 20ti letech ochutnat a oni ho neměli, že prý to málokdo kupuje, tak neberou. :-O Já dost kladu důraz na kvalitu potravin, tak proto ta moje poznámka. Ony ty salámy už dávno nejsou co bývaly a stejně tak masové konzervy, paštiky apod. To snad kolem masa ani neproběhlo, čert ví, co je tam všechno semleté.
Ale jinak jsem normální a také normálně papám...:-D:-D I smažím...:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám salám v těstíčku impost uherské hradiště smažený gothaj těstíčko na obalování maso impost obalovaný salám v těstíčku impost prodejny godhaj v těstíčku impost zlín gothajský salám v těstíčku impost salám gothaj těstíčko na obalování salámu salám v těstíčku recept godhaj impost maso gothaj salám obalovany godhaj

Suroviny: salám gothaj, vejce, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Obalovaný gothaj

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68GQ