Obalovaný gothaj

pelda Kuchařka: pelda

Jiné maso 23 názorů

Suroviny

2 malé štangle gothajského salámu
3 vejce
hladká mouka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Štangličky oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1,5cm. Do talíře dáme vejce a rošleháme je se solí a hladkou moukou. Salám v těstíčku obalíme a ihned prudce osmažíme. Podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Obalovaný gothaj

  • Mirek Bednárik Mirek Bednárik(neregistrovaný)

    <3Dnes jsem dělal mamině,nejsem žádnej kuchtík...a moc mi vaření nejde..tak alespoň něco abych potěšil...ale místo godhaje..jsem použil lunch se sýrem no a do zbytku těstíčka cibulku na kolečka....tak doufám že ji to bude chutnat..pěkný den:-p

    Odpovědět

  • patrik patrik(neregistrovaný)

    spagetka: Dobry den, jako dětsko jsem mĕl toto nezdravé jídlo třikràt za mĕsíc. Jen to nebyl gothaj, nýbrž šunk.salám. Pochoutka :-p O kvalitách a chutich se snad nemusím rozepisovat! Zitra smažim uzené v tesťičku :-D Tĕm kteři toto jídlo popisuji jako nezdravé píši a ptám se...vaše dĕti, vnoučata, pravnoučata chodi do McD,KFC atd :-? Dobrou nezdravou chuť...

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

  • spagetka spagetka

    pelda: naše dnešní nezdravá, ale děsně chutná večeře;-):-p. Dělala jsem zauzený gothaj, máme místního skvélého uzenáře. Dala jsem do těstíčka kapku chilli, pepře. :yes::yes:. S dovolením přidávám fotky, jo a dělala jsem snad po 10 letech či jak, protože kupovaný uzeniny v marketech jsem odmítala.

    Odpovědět

  • Marek Marek(neregistrovaný)

    Nojo, příšerný a nezdravý gothaj, ale když jako plátky okvětí růže nanášíte jemně krájený na úžasně čerstvý a křupavý rohlík, potřený skvostnou hořčicí ... To jídlo nese prazáklad chuti a rychlého potření žravosti.
    Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
    Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    Taky, jako Žižalka, dělám 1-2 x do roka, je to chuťovka a změna na čas, jako malá holka jsem to měla pořád, bylo nás doma 5 dětí a už to bylo na stole, ale nezapomínám na to, občas obalím i půlky dobrých párků:-K

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Magdi:yes::-D
    U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.:-KObčas proč ne.:-K

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Gothaj je gothaj! Hlavne, ak je od Majera...
    Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Tady u nás ve Zlíně máme prodejnu Impost-dováží maso a uzeninu z Uherského Hradiště a slámy mají velice dobré.Nedělám často,ale někdy to opravdu jako rychlovka přijde k dobru jak k brambor.kaši,tak k luštěninám:-p+:yes:za připomenutí:-D

    Odpovědět

  • panvicka panvicka

    Já také občas udělám, ale do tohodle smaženýho přidám plátek tvrdého sýra anebo ten salám vůbec neobaluju, jen naříznu okraje, položím na plech a upeču, to je taky dobré. Dělám to většinou s bramborovou kaší. Ale dávám bodík:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Mirčo, ono jednou za čas něco "nezdravého" se vyplatí uvařit. A náhodou takový obalovaný salám k vařeným fazolím :-p a skyselou okurčičkou :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Dnes jsem vařila i po přečtení"lehké kritiky";-)a moc nám to chutnalo:-pMáme stejně jako Jana R.nedaleko malou masnu ve které je gothaj šťavnatý,voňavý,bez chrupek a velmi chutný.Ne že by byl na jídelníčku pořád ale párkrát za rok se snese.Těstíčko dělám:vejce,sůl,zelená petrželka,mléko,b.víno,hl.mouka.Tady je fotečka,ale vůni bohužel poslat neumím:-D

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tea, máš pravdu, co se týká kvality salámu, ale gothaj tady v Orlové v jednom malém obchůdku máme strašně dobrý. V Albertu nestojí za nic a taky vysočina a různé suché salámy jsou jak mýdlo:-// Ale možná, jestli je u vás nějaký soukromý obchůdek, jak to teď všude je ve věžácích a tak, můžeš zkusit. Gothaj vozíme kamarádce do Petřvaldu, mojí matce a nedají na něj dopustit, ale ne z hypermarketů.;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ja vam musim napisat aka som hlupa......videla som len nazov receptu....a neotvorila som ho...len som potom hodinu premyslala, ze ako preboha sa budu tie kolieska salamy obalovat...ze to musi byt strasna piplacka, ze komu by sa to chcelo robit....rozumiete...ja ked precitam salama...tak si predstavim uz nakrajane strojove kolieska;-)

    Odpovědět

  • Tea Tea(neregistrovaná)

    Tak jo! :-D Já to stopnu, jen jestli ten gothaj seženu ! Včera jsem ho chtěla po těch 20ti letech ochutnat a oni ho neměli, že prý to málokdo kupuje, tak neberou. :-O Já dost kladu důraz na kvalitu potravin, tak proto ta moje poznámka. Ony ty salámy už dávno nejsou co bývaly a stejně tak masové konzervy, paštiky apod. To snad kolem masa ani neproběhlo, čert ví, co je tam všechno semleté.
    Ale jinak jsem normální a také normálně papám...:-D:-D I smažím...:-p

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám impost uherské hradiště salám v těstíčku smažený gothaj maso impost těstíčko na obalování obalovaný salám v těstíčku impost prodejny impost zlín godhaj v těstíčku impost salám gothaj impost maso godhaj salám v těstíčku recept gothajský salám v těstíčku gothaj salám těstíčko na obalování salámu gothajsky salam recept

Zapomněl/a jsem heslo