Dušená mrkev s kapustou a kuřecím masem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,08 g |
Tuky | 2,67 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Myslela jsem, že je toto pokrm obecně známý, jen jsem chtěla přidat fotku, ale recept jsem zde nenašla. Tak si dovoluji ho přidat.
Hrášek možno vynechat.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2020 18:41
1. 3. 2020 17:43
14. 1. 2015 12:18
14. 1. 2015 12:04
12. 2. 2013 18:30
6. 2. 2013 15:21
6. 2. 2013 15:13
1. 2. 2013 22:23
1. 2. 2013 15:46
31. 1. 2013 18:20
31. 1. 2013 15:43
31. 1. 2013 15:38
30. 1. 2013 21:51
30. 1. 2013 15:19
30. 1. 2013 15:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 1 hodinou
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Kuře à la kachna na zelí
zutro uvařila před 2 minutami
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 2 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 3 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 4 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: dušená mrkev s kuřecím masem dušená kapusta s mrkví růžičková kapusta s masem dušené kapustičky s masem růžičková kapusta s kuřecím masem kapusta s mrkví kuřecí maso s kapustou kapusta s kuřecím masem kuřecí s kapustou dušená mrkev s krutim masem dušena mrkev s hovezim masem kapusta s krůtím masem kuřecí maso s růžičkovou kapustou růžičková kapusta s mrkví růžičková kapusta dušená ružičkova kapusta s krutim masem dušená mrkev s hovězím. dušená mrkev s hovězím. dušená růžičková kapusta dušená mrkev s kuřecím
Suroviny: mrkev, kapusta, hrášek mražený, cibule, maso kuřecí, máslo, mouka hladká, sůl, cukr
Dušená mrkev s kapustou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXqn
33 názorů