Krůtí mletý steak s růžičkovou kapustou

Drůbeží maso Doba přípravy: cca 50min 2 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: cca 50min 2 názory

Suroviny 4 porce

500 g mletého krůtího masa (kuřecího)
1 vejce
2 lžíce strouhanky
sůl
pepř
olej na potření pánve
300 g růžičkové kapusty
cibule
kmín
olej
sůl
pepř
malý kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí mleté maso smícháme s vejcem a strouhankou. Osolíme, opepříme. Necháme odležet v lednici. Smažíme na pánvi.

  2. Růžičkovou kapustu očistit, opláchnout, rozkrojit na půlky. Osmažit cibuli na oleji a přidat kapustičku, zalít troškou vody. Osolit, opepřit, přidat kmín.

  3. Dusit, až růžičková kapusta změkne. Na zjemnění nakonec vmíchat malý kousek másla.

Poznámka od kuchařky

Krůtí steaky smažím skoro na sucho. Víc nám to chutná. :-)

Můžeme podávat s pečivem, toustem...co kdo má rád.

Komentáře k receptu Krůtí mletý steak s růžičkovou kapustou

Tématické fráze: krůtí maso s růžičkovou kapustou růžičková kapusta recepty kuřecí steak mletý kureci steik mlety recept kuřecí mletý steak recept kuřecí mletý steak vepřový steak s růžičkovou kapustou mletý kuřecí steik mletý kuřecí steak růžicková kapusta recept kuřecí stejk z mletáho masa krútí maso s kapustou krůtí steak recept videorecept krutí s kapusty mleté drůbezí steaky krůtí maso v v kapustě mleté krůtí maso s kapustou krůtí maso s růžičková kapusta kruti mlete, kapusnicky krůtí maso v růžičkové kapuste