Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

16. 2. 2013 22:54

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 203 kJ / 6 263 kcal
Bílkoviny262,70 g
Tuky476,38 g
Vláknina58,20 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,27 g
Sůl2,15 g
Sacharidy206,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petr

18. 2. 2013 14:36

Snad nejzajímavějí recept na vepřové maso (kromě těch 9 hodin! To si snad třeba vzít dovolenou, nebo to může skončit rozvodem).
Báječné!!!

:yes::yes::yes::yes::yes:

jirholu jirholu

17. 2. 2013 19:04

Zde je obrázek vepřového hřbetu - jsou to kotlety ;-)
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...

spagetka spagetka

17. 2. 2013 19:04

Podle mě vepřový hřbet jsou kotlety v celku, pod hřbetním sádlem

magdalenka magdalenka

17. 2. 2013 18:34

Kotleta = karé? Tie kupujem bez kože...nemyslí tým mäsom autorka bôčik?

Klara Klara

17. 2. 2013 17:02

Nemám nič proti receptu, ale ten názov:-?:-?, nešlo by to skrátiť:-?:-?

Olinka5555

17. 2. 2013 11:08

Myslím, že to bude z kotlety, podle všeho to bude moc dobé, já bych to dělala v pomalém hrnci a pak v troubě. Způsob zpracování zeleniny je zajímavý.:yes:

hosta hosta

16. 2. 2013 23:17

Vepřovým hřbetem jsou myšleny kotlety? Nebo jiný kus masa - ale s kůží? S kůží znám jen bok. Já se jen ptám, to není ironie, člověk se stále učí:-)) A jaké tvary z uvařených a upečených brambor? co tím je míněno? Asi proto, že není foto, je ten recept trochu matoucí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečený vepřový bok v celku pomalu pečene kančí pečený vepřový oříšek pomalu pečené vepřové pečený jelení hřbet pomalu peceny kanec peceny bok v celku kotleta s kůží peceny bok s bramborem a kapustou pečený kančí hřbet koza hřbet recept pečený bok s bramborami cerstvemaso.cz cerstvemaso.cz veprove maso pecene na bramborach pomalu pečený vepřový bok pomalé pečení polmalu pečený kančí hřbet 1500 g krkovička a 500 g bůček vepřový oříšek s bramborem

Suroviny: bůček vepřový, sůl, pepř mletý, brambory, smetana, tymián, ořech muškátový, kapusta růžičková, cuketa, karotka, cibule bílá, cukr, kosti vepřové, bylinky

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXBK