Bůček na černém pivu s nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 883 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,51 g |
Tuky | 41,32 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokrm vznikl na základě vánoční špenátové nádivky, která slavila velký úspěch http://kdyzvarichlap.blog.cz/1304/nadivka-se-spena...
Pozor, pokud to naplníte tak, jak je to na fotce, tak vám nádivka vyleze ven. Chuťově to rozhodně nevadí, ale z estetického důvodu někdo nemusí být nadšen.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2022 13:02
13. 4. 2013 10:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 18 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 54 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší nádivka do bůčku pečený bůček na černém pivu buček na pivě bůček na pivu pomalu pečený bůček na černém pivu nejlepší nádivka do,bůčku bůček špička pečený bůček špička pomalu pečený bůček na cernem na černém pivu pečeny bůček na černem pivě búčkové nádivky buček s černým pivem nádivka k bůčku vepřový búček na černém pivu bucek na cernempive búček pečený na černém pivu nádivka do búčku peceny bucek podle stupky plněný vepřový bůček na černém pivu nejlepsi nadivka do peceneho bucku
Suroviny: bůček, pivo černé, cibule, kmín celý, pepř celý, sůl bylinková, krkovice uzená, veka, špenát listový mražený, vejce, česnek, špek, mléko, strouhanka, ořech muškátový
Bůček na černém pivu s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GX83
2 názory