

Pivovarský bůček
Suroviny
- 600 g libovějšího bůčku
- 100 g uzeného sýra
- olej
- 1 pivo
- cibule
- česnek
- strouhanka
- nové koření
- mletý pepř
- petrželka
- sůl
Postup přípravy receptu
Bůček nakrájíme na na porce tlusté asi 1cm, naklepeme, osolíme.
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem a přidáme utřený česnek se solí, koření a dusíme doměkka.
Před dokončením přidáme lžíci strouhanky, pivo a povaříme.
Porci bůčku přelijeme šťávou, posypeme sýrem a petrželkou. Podáváme s knedlíkem.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 625 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Pivovarský bůček
-
Výborný, dnes jsem vyzkoušela a byl super!!!
udělala jsem silnější plátky, opekla a pak vše šoupla do trouby....
-
-
dietáři úpí, ale já se raduji
...voňavé jídlo i na tu dálku, ukládám a v brzké době vyzkouším...
-
Je to dobrota
, všem moc chutnalo - i tchánovi a to je co říct (!), jen to pivo jsem nedala celé.
-
Tak to je nádhera,Eli
Takto som bôčik ešte nerobila,ani som si tento recept nevšimla.Musím vyskúšať
-
Dovolila jsem si přidat fotky k téhle české víkendové klasice...