Pivovarský bůček

matysek Kuchařka: matysek

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

600 g libovějšího bůčku
100 g uzeného sýra
olej
1 pivo
cibule
česnek
strouhanka
nové koření
mletý pepř
petrželka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na na porce tlusté asi 1cm, naklepeme, osolíme.

  2. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem a přidáme utřený česnek se solí, koření a dusíme doměkka.

  3. Před dokončením přidáme lžíci strouhanky, pivo a povaříme.

  4. Porci bůčku přelijeme šťávou, posypeme sýrem a petrželkou. Podáváme s knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 628 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pivovarský bůček

  • Martina1972 Martina1972

    Výborný, dnes jsem vyzkoušela a byl super!!!;-) udělala jsem silnější plátky, opekla a pak vše šoupla do trouby....

    Odpovědět

  • janahh janahh

  • isindy isindy

    dietáři úpí, ale já se raduji :-p...voňavé jídlo i na tu dálku, ukládám a v brzké době vyzkouším...;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Je to dobrota :-p, všem moc chutnalo - i tchánovi a to je co říct (!), jen to pivo jsem nedala celé.

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Tak to je nádhera,Eli:-KTakto som bôčik ešte nerobila,ani som si tento recept nevšimla.Musím vyskúšať:yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Dovolila jsem si přidat fotky k téhle české víkendové klasice...:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: bůček bůček recept jídla z bůčku jídlo z bůčku top recepty-bůček buček recepty recepty z kýty vepř.bůček videorecepty -pečený buček s cibulí bůček na černém pivě recept recepty bucek tlustý buček jak upéct bucek vepř bůček recepty s bucku bůček s medem recepty na buček dobroty z bucku recept bůček recept na bucek

Zapomněl/a jsem heslo