Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,89 g |
Tuky | 154,91 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 75,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 13 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 13 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 13 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 4 minutami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 1 hodinou
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 11 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 13 hodinami
Maková náplň
lucyb před 15 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 15 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 15 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 15 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný bůček kluci v akci,
bučková roláda kluci v akci,
nejlepší recept na vepřový bůček,
vepřový bůček akce,
nejlepši recepty na vepřovy buček,
kluci v akci bučkova roláda,
veprovy bucek,
roláda z bůčku kluci v akci,
pikantní bůček kluci v akci,
vepřový buček vitoša,
buckova kapsa,
vepřový bůček recepty,
plneny bocik,
nadívaný bůček,kluci v akci,
plnenej buček,
kluci v akci bucek,
búček,
nadivany bucek,
vepřový bůček s nádivkou,
veprovy bucek v akci
Suroviny:
bůček,
kmín celý,
sůl,
máslo,
rohlík,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (4)