Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr v pivní máslové marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2013 11:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 946 kJ / 704 kcal
Bílkoviny15,45 g
Tuky26,73 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2013 12:46

maris:Tak to s ním aspoň spláchneš, ryba musí plavat, ne?:-D

maris maris

29. 4. 2013 12:43

1974andrea: :-) já Ti to věřím,;-) ale z toho piva tam něco zůstane - taky musí, proč by se tam jinak dávalo a ten " ocásek " mi vadí. To není vůbec nic proti receptu, ten je krásný a určitě si hodně lidí pochutná. Já už jsem to tady, myslím, i dřív psala, že s pivem nevařím. :-)

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2013 12:37

maris:Maruško, není na tom nic hořkého, musí se to nechat hodně vypéct,a by tam zůstalo skoro jenom máslo;-)

maris maris

29. 4. 2013 12:26

1974andrea::-)), nene, já tam prostě cítím tu hořkost, zkoušela jsem to mockrát, měnila značky piva, ochutnala i jinde, ale došla jsem k tomu, že s pivem zkrátka ne;-):-)). Je to můj problém, ale s vínem vařím ráda a často:-D:-D
Jinak mi ale pivo nevadí:-), nejlépe hezky studené, čepované:yes::-))

spagetka spagetka

29. 4. 2013 12:23

1974andrea: to je fakt, asi změním značku, prý budou pstruzi a líni :-p:-p, ale víš co? Co taková štika? :-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2013 12:23

maris:A proč k němu máš takovou averzi?:-D Něco se ti s ním nepovedlo?

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2013 12:22

spagetka:No tak zrovna v těchhle dvou rybách bych ty kostičky vybírat nechtěla:-D

zizala zizala (moderátorka)

29. 4. 2013 12:17

Černé pivo je u nás oblíbené, máme rádi maso s ním, za mě bod a ukládám :-p:yes:

maris maris

29. 4. 2013 12:13

Vypadá to úžasně, ale u nás by to muselo být bez piva a to už by byl jiný recept:-S, ale máš to fakt krásné;-):-):yes:

spagetka spagetka

29. 4. 2013 12:13

Je tam libeček, tudíž dobré :-D:-D:-D, dělám si legraci, recewpt se mi líbí, hlavně šikovná marinádka. Jen holt vyměním kapra za jinou rybu, neb u nás kapra jím jen já, ale takový cejn nebo okoun ;-);-):-p:-p:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda na kapra jak dlouho péct kapra kapr recepty kapr v marinádě kapr recept kaprí filet top recepty jak pect kapra recepty z kapra nejlepší recept na kapra kapr na libečku jak dlouho pect kapr kapr marinada jak dlouho péct kapra v troubě recepty na kapra pečený kapr v marinádě marynáda na kapry priprava uzeneho kapra na obed nejlepší recepty z kapra marinada kapr marináda na uzeného kapra

Suroviny: kapr, sůl, pivo černé, máslo, česnek, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, vločky chilli, rozmarýn, petrželka, libeček

TopRecepty.cz

Kapr v pivní máslové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2q2M