Pivovarské jehly
Suroviny
Porce: 3-4 špízy
Nutriční hodnoty
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,49 g |
Tuky | 55,78 g |
Vláknina | 9,79 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 46,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2013 16:17
pajánek: Ježkovy oči!
29. 5. 2013 14:43
DOBRÝ DEN PANÍ REMKOVÁ, TAK JAK JDE ŽIVOT?NAŠEL JSEM JEHLU JEŠTĚ S NITÍ TAK JDU UKMOCHTIT TU VAŠI DOBROTU...ALE BĚDA, BĚDA VÁM PANÍ JANO JAK SE MI TO NEPOVEDE...TO ZASE BUDE SEKEC I MAZEC...TO BY MĚ ZAJÍMALO JAK TO NA CCA 6 CM DLOUHOU JEHLU VŠECHNO NAROVNÁM...ALE JDU NA TO...A VY SE TĚŠTE...A JESTLI TOHO BUDE MÁLO TAK MĚ ČEKEJTE OKOLO 23 HODINY...NA POZDNÍ VEČEŘI. PAJÁNEK
20. 5. 2013 23:14
Moc povedené jídlo i fotky Jano, dala bych si říci
13. 5. 2013 10:24
Dana61: díky moc
13. 5. 2013 08:18
úžasnéééé
12. 5. 2013 15:02
Jikotka: Jak není!! Náhodou je na ní vidět vše, jak má! Díky, Jiřko!!
12. 5. 2013 14:08
Byly moc dobré,jenom jsem nedělala dip,ale lilek,papriky a cuketu jsem dala na pekáč a pekla zároveň s jehlami ,dávám fotku(není tak krásná jako tvoje)
11. 5. 2013 18:41
Díky, holky.
aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré
aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré
11. 5. 2013 18:11
Špíz je moc pěkný
11. 5. 2013 17:25
Krasa na taliri....to musel byt dlabanec, mnam..
11. 5. 2013 12:52
jarka skrobakova: Chááááááááááááá!!!!. No, většinou v hlavě, někdy z časopisů a upravím si je podle sebe. Vaření je zábava a je hodně o penězích
11. 5. 2013 12:41
veliká dobrota Jani, kde furt bereš ty recepty
11. 5. 2013 12:00
Irrena:
11. 5. 2013 09:40
Panečku to je dobrota
11. 5. 2013 09:17
Díky moc všem!! No, planeta, foto nic moc, daří se i lépe
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 21 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 24 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 58 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 1 hodinou
Koka buchta
Panova uvařila před 1 hodinou
Moravský králík
Libotovska uvařil před 1 hodinou
Koláče s tvarohem a rebarborou
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Wafflando uvařila před 1 hodinou
Míchaná vejce
matejkosila uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Játra můžeme připravit na mnoho způsobů, ale je potřeba s nimi správně zacházet
Další recepty
Tématické fráze: pivovarský špíz játra pana sládka pivovarské papričky pivovarské spalick pivovarske uzene jehly na kytu pivovarska ctvrtka pivovarska ctvrtka pivovarska jehla- recept pivovarské špízy pivovarské chilli papričky maso na jehle jak upravim kytu veprovou jehla na špízy 28cm marinada do jehly sojová jehla veliká jehla kuřecí pivovarsky tokan jehla na kytu recept na pivovarskou jehlu
Suroviny: kýta vepřová, sůl, koření chilli, libeček, olej olivový, omáčka sojová, česnek sušený, játra drůbeží, slanina anglická, klobása, cibule, paprika čerstvá červená, olej, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, kečup ostrý, pivo světlé
Pivovarské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgMl
28 názorů