Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh grilovaný s bylinkani

V našem jídelníčku by neměly chybět ryby, které dodají tělu spoustu zdraví prospěšných látek. Maso ze pstruha je jemné a opravdu chutné a nejvíce vám zachutná na grilu, okořeněný oblíbenými bylinkami.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie109 kJ /
26 kcal
Bílkoviny0,46 g
Tuky0,11 g
Vláknina2,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy očistíme, omyjeme a osušíme. Krok 2: Pokapeme zvnějšku i zevnitř limetkovou šťávou a necháme chvilku odležet. Krok 3: Mezitím posekáme bylinky a smícháme je se slaninou nakrájenou na malé kostičky. Krok 4: Pstruhy opět osušíme a zvnějšku i zevnitř posolíme, okmínujeme a okořeníme chilli papričkami. Bylinkami vyplníme břišní dutinu a sepneme jehlou. Krok 5: Pstruhy potřeme olivovým olejem a dáme na rozpálený gril. Grilujeme asi 10 minut z každé strany. Ploutev musí jít lehce odtrhnout.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 13. 6. 2013

Poznámka autora Dooga

Jako příloha se hodí brambory v jakékoliv úpravě, ale třeba i s chlebem. Já jen se zeleninovými jednohubkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh grilovaný s bylinkani

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1pAo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh grilovaný s bylinkani

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1pAo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Teda ti pstruzi jsou Vašíku pěkní"mamlasi";-)U nás mají hrozné zdechlinky:-S
Máš to moc mňamkovní:-p:yes::-K

:-p tohle vypadá moc dobře:yes: Máme možnost kupovat pstruhy čerstvé, na přehradě a nejvíc nám chutnají ti drobnější. Mám nachystané poslední dva, zkusím je podle tebe, s citrónovým tymiánem:-) Pak podám zprávu.

Co tady blázníte s tím facebookem? Proč by měl mít svolení?
Každý může recept sdílet a pak se objeví fotka a odkaz na recept na zdi nebo na fb stránce dotyčného. Není třeba dávat nějaké svolení nebo něco, protože to není krádež fotky, ale jen sdílení, které umožňuje facebook, google+ a další sociální sítě. Rozdíl je, když někdo fotku ukradne a dá ji na svou web stránku. :-):-p

Joskob: Právě proto, že jsem si všimla toho odkazu na náš portál si myslím, že Vaškovi-Dogovi to nebude tak vadit. Ale to je jen můj soukromý názor;-)

Jéžiši .... MŇAM!!!! :-p pstruha miluju a toho Tvého (pstruha) bych nejradši vyzobla z monitoru :-D

polkl jsem nasucho... v jednoduchosti se skrývá rafinovanost a krása!!! i ta přízdoba je kouzelná...:-!

Tééda, krása kdo by odolal:-? Já ne. :yes::yes::-p:-K

Zdravím ,,, ano občas nějaký ten receptík sdílím na facebooku ale vždy je tam odkaz na Vás, prosím pokud by Vám to vadilo tak mi napište a já je tam dávat nebudu děkuji :-) Josef Koblenc ( Top-recepty)

Vašíku, krásná rybka;-):-):yes:

Jana Remkova: "půjčují" si fotek víc, dnes tam byla moje.. Jablonecké řezy

Nádherné foto,luxusní aranžmá:yes:a receptík nemá chybu:-p:-pjééé já bych si hned dala pstruha:-p;-);-):yes:+

Vašku koukám, že jiné.."Top- Recepty" na FB si půjčili tvé foto. S tvým svolením???;-) Krásný recept, krásné foto:-)

:yes::yes::yes:

Už jsem dostala na něj chuť :-):yes::yes:+3

Pstroužky mám rád :yes:

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
grilovany pstruh, jak grilovat pstruha, grilovaný pstruh recept, grilovaný pstruh na grilu, grilovaný pstruh recepty, jak ugrilovat pstruha, jak grilovat pstruhy, grilovaný pstruh s tymiánem, pstruh recept, recept na grilovaného pstruha, recept grilovaný pstruh, grilovaný pstruh na bylinkách, bylinky na grilovaného pstruha, recept na grilovany pstruh, recept na grilované pstruhy, recepty na přípravu pstruha, pstruh grilovaný, recept na pstruha, recepty na grilované pstruhy, grilované pstruhy

Suroviny:
pstruh, slanina anglická, limetka, rozmarýn, tymián, šalvěj, pažitka, olej olivový, sůl, kmín drcený, chilli paprika čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu