Broskvová povidla
Suroviny
Porce: podle množství broskví
Nutriční hodnoty
Energie | 6 276 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Broskvová povidla jsem dělala včera poprvé, měli jsme velkou úrodu a dost jich bylo až moc zralých, tak jsem si řekla, že to vyzkouším do buchet. Broskvová povidla jsou dobroučká jako všechno z nich.
Může se přidat trochu kyseliny citonové a skořice, já jsem to nedávala!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2018 22:35
"1 polévková lžíce konzervačního přípravku proti kvašení (na zeleninu a ovoce do každé sklenice)"
1 PL na sklenici?
bod 2 postupu : stačilo by vhodně použít slůvko "roztok", že
1 PL na sklenici?
bod 2 postupu : stačilo by vhodně použít slůvko "roztok", že
28. 9. 2013 21:34
Janinko,tomu říkám parádní úrodaPovidla budou jistě moc chutná
28. 9. 2013 04:26
určitě výborný
27. 9. 2013 23:02
, dělám podobně, ale také bez skořice.
27. 9. 2013 22:28
27. 9. 2013 21:29
,máš krásné broskve a určitě jsou povidla výborná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 15 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 23 minutami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 30 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 2 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 2 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 2 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 3 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: broskvová povidla v troubě jak se dělá broskvová marmeláda pecena broskvova povidla broskvová povidla pečená v troubě broskvova marmelada z trouby pečená broskvová marmeláda broskvova povidla bez michani brosková povidla povidla z broskví v troubě broskvová zavařenina pecena povidla z broskví broskev povidla recept broskvová pečená povidla tekuté povidla broskvová marmeláda pečená v troubě broskova marmeláda povidla broskvová povidla bez cukru povidla zbroskví broskvova povidla pecena v troubě bez míchání
Suroviny: broskve, cukr krystal, konzervační přípravek proti kvašení, voda
Broskvová povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoBr
6 názorů