Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 501 kJ / 2 510 kcal
Bílkoviny8,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy610,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Janina

18. 8. 2013 22:07

Zkusila jsem a je to jednoduchý na udělání a úžasně dobrý;-):yes:

planeta

5. 8. 2013 07:55

super:yes::yes:

isindy

16. 8. 2011 07:29

rebeka: a opravdu jen tu jednu malou misku????;-):-8:-D dík za vyzkoušení i fotku, jsem ráda, že ti chutná ;-):-K

rebeka

12. 8. 2011 18:26

já jsem neloupala,resp.jen zčásti...měla jsem cca 4kg broskví z dědovy zahrádky,půlku jsem dělala klasicky-na plotně,zbytek v DP,Gelfix jsem nepřidávala,jen tobě bod;-):-D:yes:
je to mooc dobré..no jo..neodolala jsem:-D:-D a tu misku ztrestala:-8:-D

isindy

10. 8. 2011 12:24

k.radulka: bohužel ano, ta slupka by opravdu nebyla dobrá :-(...ale měkké broskve oloupeš opravdu jak banán, jde to krásně...;-)

k.radulka

10. 8. 2011 12:19

musím ty broskve loupat?:-8

isindy

8. 8. 2011 17:32

Norman: bohužel opravdu netuším, letos jsem ji ještě nedělala a výsledek loňské dávky vidíte na fotkách...rozhodně se nejednalo o řídké pyré :-(

Norman

8. 8. 2011 09:00

Děkuji za recept, přesto mám poznámku. Co udělala manželka špatně, když ji vyšlo broskvové pyré - konzistence hustšího sirupu. A tak jsem musel po nocích na sporáku hodinu vyvařovat a míchat jak za časů babiček. Tři várky. Tak to je pekárna na dvě věci. Přesto dík

isindy

13. 1. 2011 16:13

Irrenko, tak to jsem moc ráda, že jsem nezklamala ;-):-K

Irrena

13. 1. 2011 16:11

Isahu už se těším až budou broskve:-p, hledala jsem jestli někdo dělal džem v DP, šla jsem najisto do tvých receptů a nezklamaly mě:yes::yes:

yanull

16. 8. 2010 07:54

Broskve ani pekárnu nemám, ale marmeláda je úžasná +7 :-p:yes::-p

srettka

16. 8. 2010 07:24

luxusní:yes::-)

Ivana Ch

16. 8. 2010 04:51

Letos už mám broskvovou marmoš udělanou,trochu jinak, nemám tam kousky broskví. tuhle udělám taky.:-p:-p:-p:-K

pipre

15. 8. 2010 20:15

To vypadá krásně!!! Broskvovou marmeládu jsem také dělala a je výborná.:yes:+2

isindy

15. 8. 2010 20:09

Jani, dneska ráno mi Mirca75 přivezla 40kg broskví, takže pevné na zavaření a ty měkké šly do marmelády, ono to na steomě dozrává různě a já byla vděčná za jakékoli..... Na marmeládu jsem vzala jen takové, u kterých se slupka stáhla opravdu jak papír, šla sama....ty broskve při zakousnutí tekly okolo pusy, jedla jsem je v předklonu:-D:-D:-D
Nepoužila jsem želírovací cukr za skoro 40kč, ale krystal byl dnes v Tescu 10Kč/kg a Gelfix asi 15Kč/ks...takže poloviční cena...a ta lžička myslím stačí...jsou dost výrazné chuťově...mám raději maličko řidší, ne abych je musela vyřezávat ze skleničky :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: broskvová marmeláda z domácí pekárny recept na broskvovou marmeladu domácí broskvová marmeláda broskova marmelada zaváření broskví broskvový jam jam z broskvi džem z broskví recept broskvová marmeláda v pekárně broskvový džem bez chemie marmeláda z broskví-recept broskvová marmeláda z pekarny broskvová marmeláda v domácí pekárně marmelády a džemy recepty z broskví recept na zavaření broskví broskvová marmeláda nebo džem broskovová marmeláda recept na džem z broskvi broskvové pyré recept broskev marmeláda

Suroviny: broskve, cukr krystal, kyselina citronová, gelfix extra

TopRecepty.cz

Broskvová marmeláda z DP

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0XR