Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 3,17 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketa (i kapr) obalená ve škrobu a následně v ušlehaném bílku si zachovají svoji šťavnatost a při smažení neprskají.
Tempura je technika namáčení ryb a zeleniny do těsta a smažení je.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2013 09:57
3. 11. 2013 08:56
1. 11. 2013 14:00
1. 11. 2013 13:37
31. 10. 2013 19:41
31. 10. 2013 19:21
Danielko, i tobě děkuji
31. 10. 2013 18:51
31. 10. 2013 18:47
31. 10. 2013 18:43
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný
31. 10. 2013 18:23
31. 10. 2013 18:13
31. 10. 2013 18:08
31. 10. 2013 18:07
31. 10. 2013 17:08
31. 10. 2013 16:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 47 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: horkovzdušna friteza recepty recepty pro horkovzdušnou fritézu recepty na horkovzdusnou fritezu recepty na vaření v horkovzdušné fritéze recepty horkovzdušná fritéza vaření v horkovzdušné fritéze recepty do horkovzdušné fritézy kapr ve fritéze treska v tempuře ryba v tempuře recepty z horkovzdušné fritézy recepty pro horkovzdušná fritéza recepty pro fritezy recepty v horkovzdušná fritéza recepty pro horkovzdusne fritezy kapr v horkovzdušné fritéze horkovzdušná fritéza smažený sýr smažený sýr z horkovzdušné fritézy rybí polévka z kapra domácí zavináče
Suroviny: kapr, škrob bramborový, sůl, citron, paprika sušená uzená, koření, bílek, led, cuketa, brambory, olej olivový, olej řepkový, krém balsamico
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
23 názorů