Koláč po francouzsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,42 g |
Tuky | 143,74 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 321,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koláč jsem upekla dnes pozdě odpoledne a už je tam jenom 1/3 ! Chuť je taková trochu dortová.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2013 14:32
14. 12. 2013 05:57
14. 12. 2013 00:12
13. 12. 2013 23:40
13. 12. 2013 22:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 2 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 6 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 17 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 20 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 16 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 32 minutami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 40 minutami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 1 hodinou
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 1 hodinou
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 2 hodinami
Mrkvový salát s vejci
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tvarohový koláč s jablky po francouzsku francouzky třešňovy kolač bublanina po francouzku olejovo praskovy kolac francouzký boruvkovy kolač francouzky rebarborovy kolac jablkový koláč po francouzsku ovocný drobenkovy koláč po francouzku koláč po francousku svestkovy koláč po francouzsku bublanina po francozuzsku bublanina po francouzsku pudinkové řezy za studena francouzky borůvkový koláč francouzký oprava sraženého tvarohového krému francouzsko citronovy kolac po francouzsku tvrohovy kolac s jablky po francouzsku
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, vejce, sůl, vejce, cukr moučkový, zázvor čerstvý, škrob, smetana zakysaná, cukr vanilkový, ovoce, ořechy mleté, cukr moučkový, olej
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
5 názorů