Oprava sraženého krému

danami Kuchař:

Moučníky , Krémy, polevy, náplně 64 názorů

Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů
522

Suroviny

stoprocentní ztužený tuk
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Milé kolegyňky, komu se ještě nepodařilo umíchat zdrcnutý krém??
    Náprava je rychlá a jednoduchá.
    Stačí rozpustit kousek ztuženého tuku (asi 1 cm silný plátek). Nechat zchladnout a ještě tekutý pomalu zašlehávat do krému.
    Krém se krásně spojí a dobře drží při zdobení, proto ho kousek přidávám, i když není sražený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 269 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Oprava sraženého krému

  • Zuzana hubalkova Zuzana hubalkova(neregistrovaná)

    Tisicere diky! V ramci uspor jsem na kremy koupila maslo z tesca (tesco value)... Maslo nejde temer vyslehat a kdyz jsem do nej pridala (jako stokrat predtim) vychlazeny pudink, tak se to okamzite srazilo. Mela jsem temer slzy v ocich. Casovy pres. Rozpustila jsem kousek omegy v mikrovlnce a po lzicich pridavala... Je to zazrak. Na tesco se priste vyprdnu ale vasi radu budu predavat dal.

    Odpovědět

  • Hana Hana(neregistrovaná)

    Dnes jsem využila rady "jak na sražený krém" a musím vysmeknout velkou pochvalu a poděkování...krém jsem zachránila a tím i samotný moučník. Opravdu to funguje :-)

    Odpovědět

  • Ludmila Ludmila(neregistrovaná)

    Je to prostě bomba nikdy bych nevěřila že kousek rozpuštěného másla tak pomuže :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Majka Majka(neregistrovaná)

    Krém se mi někdy taky srazí,takže preventivně zašlehávám vřelé máslo,at se mi nesrazí např.až při zdobení v pytlíku.Ale jednou to stálo zato:vřelý tuk,nahřátí v mikrobábě,následně do mražáku,asi po dvou hodinách-hurá.A to peču asi 25let,takže to není rukama,ale někdy to máslo..i když kupuju do krému to"kvalitnějši". Všem přeji hodně úspěchů bez sraženinek:-).

    Odpovědět

  • danami danami(autor receptu)

    Michala: Tak to opravdu nevím. Tvarohovo - šlehačkový krém se mi ještě nikdy nesrazil :-)

    Odpovědět

  • Michala Michala(neregistrovaná)

    Prosím ,tato vychytávka lze použit i na tvarohovo -šlehačkoví krém moc děkuji

    Odpovědět

  • Eva Eva(neregistrovaná)

    Tak to nemá chybu, už jinak krém neopravuji.:-)

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Jarka:velký dík paní Jarko, za ztužovač!!!!! Peču často asi 25 let, občas se to stane, hlavně když člověk pospíchá... a paní Petře Dokonalé ťuk ťuk - přeji aby měla ztužovač po ruce....;-)

    Odpovědět

  • Zora Zora(neregistrovaná)

    Mockrát děkuji za tip, z katastrofy zase krásný krém. Pohodové Vánoce a jen to nejlepší v novém roce.

    Odpovědět

  • kometa10 kometa10(neregistrovaný)

    Já používám k nápravě sraženého krému dětskou instantní kašičku s myšičkou, nebo i bramborovou kaši v prášku. Obojí vsákne přebytečnou vodu a na pečivu to zase až tak není cítit. :-p

    Odpovědět

  • Jarka Jarka(neregistrovaná)

    mám vyzkoušeno- přidat ztužovač šlehačky a krém se krásně spojí :-)

    Odpovědět

  • Všelková Marie Všelková Marie(neregistrovaný)

    Ale je třeba opravdu kvalitní máslo ne tuk,nebo náhražku, jinak krém neztuhne.Lijeme do krému horké máslo,a jestli je kvalitní máslo tak krém ztuhne.

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Mě se ještě nestalo, že by se mi krém srazil. Ťuk ťuk :-D

    Odpovědět

  • Olga Cermakovao Olga Cermakovao(neregistrovaný)

    Je mi 60let.V životě už jsem se něco napekla ale mužu dělat podle nejlepších rad,jak vymíchat sražený krém a nikdy se mi to nepovedlo.A že jsem si s tím vyhrála.Tak ted nevím jestli jsem tak blbá,ničemná nebo já nevim jaká že všem to jde mne ne.Tak děvčátka radší na to vymíchani nekteré moc nespolehejte.;-)

    Odpovědět

  • Kamila Kvasničková Kamila Kvasničková(neregistrovaný)

    Ja zrazený krém pomaly zašľahávam tak 1/4 masla izbovej teploty a tiež sa krásne spojí

    Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo