Oprava sraženého krému

danami Kuchař:

Moučníky , Krémy, polevy, náplně 66 názorů

523

Suroviny

stoprocentní ztužený tuk
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Milé kolegyňky, komu se ještě nepodařilo umíchat zdrcnutý krém??
    Náprava je rychlá a jednoduchá.
    Stačí rozpustit kousek ztuženého tuku (asi 1 cm silný plátek). Nechat zchladnout a ještě tekutý pomalu zašlehávat do krému.
    Krém se krásně spojí a dobře drží při zdobení, proto ho kousek přidávám, i když není sražený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 282 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Oprava sraženého krému

  • Dana Dana(neregistrovaná)

    Děkuji, poprvé po 20letech se mi srazil barvený krém a opravdu to pomohlo.:yes:

    Odpovědět

  • Lada Lada(neregistrovaná)

    Super, pomohlo. :)

    Odpovědět

  • Zuzana hubalkova Zuzana hubalkova(neregistrovaná)

    Tisicere diky! V ramci uspor jsem na kremy koupila maslo z tesca (tesco value)... Maslo nejde temer vyslehat a kdyz jsem do nej pridala (jako stokrat predtim) vychlazeny pudink, tak se to okamzite srazilo. Mela jsem temer slzy v ocich. Casovy pres. Rozpustila jsem kousek omegy v mikrovlnce a po lzicich pridavala... Je to zazrak. Na tesco se priste vyprdnu ale vasi radu budu predavat dal.

    Odpovědět

  • Hana Hana(neregistrovaná)

    Dnes jsem využila rady "jak na sražený krém" a musím vysmeknout velkou pochvalu a poděkování...krém jsem zachránila a tím i samotný moučník. Opravdu to funguje :-)

    Odpovědět

  • Ludmila Ludmila(neregistrovaná)

    Je to prostě bomba nikdy bych nevěřila že kousek rozpuštěného másla tak pomuže :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Majka Majka(neregistrovaná)

    Krém se mi někdy taky srazí,takže preventivně zašlehávám vřelé máslo,at se mi nesrazí např.až při zdobení v pytlíku.Ale jednou to stálo zato:vřelý tuk,nahřátí v mikrobábě,následně do mražáku,asi po dvou hodinách-hurá.A to peču asi 25let,takže to není rukama,ale někdy to máslo..i když kupuju do krému to"kvalitnějši". Všem přeji hodně úspěchů bez sraženinek:-).

    Odpovědět

  • danami danami(autor receptu)

    Michala: Tak to opravdu nevím. Tvarohovo - šlehačkový krém se mi ještě nikdy nesrazil :-)

    Odpovědět

  • Michala Michala(neregistrovaná)

    Prosím ,tato vychytávka lze použit i na tvarohovo -šlehačkoví krém moc děkuji

    Odpovědět

  • Eva Eva(neregistrovaná)

    Tak to nemá chybu, už jinak krém neopravuji.:-)

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Jarka:velký dík paní Jarko, za ztužovač!!!!! Peču často asi 25 let, občas se to stane, hlavně když člověk pospíchá... a paní Petře Dokonalé ťuk ťuk - přeji aby měla ztužovač po ruce....;-)

    Odpovědět

  • Zora Zora(neregistrovaná)

    Mockrát děkuji za tip, z katastrofy zase krásný krém. Pohodové Vánoce a jen to nejlepší v novém roce.

    Odpovědět

  • kometa10 kometa10(neregistrovaný)

    Já používám k nápravě sraženého krému dětskou instantní kašičku s myšičkou, nebo i bramborovou kaši v prášku. Obojí vsákne přebytečnou vodu a na pečivu to zase až tak není cítit. :-p

    Odpovědět

  • Jarka Jarka(neregistrovaná)

    mám vyzkoušeno- přidat ztužovač šlehačky a krém se krásně spojí :-)

    Odpovědět

  • Všelková Marie Všelková Marie(neregistrovaný)

    Ale je třeba opravdu kvalitní máslo ne tuk,nebo náhražku, jinak krém neztuhne.Lijeme do krému horké máslo,a jestli je kvalitní máslo tak krém ztuhne.

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Mě se ještě nestalo, že by se mi krém srazil. Ťuk ťuk :-D

    Odpovědět

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo