Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťáva (omáčka) k masu

Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu, nebo omáčku. Šťáva k masu bude rychle hotová, její příprava je nenáročná a vy tak zbylé maso dobře využijete k dalšímu jídlu.

Hodnocení receptu je 4,6 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

8. 1. 2014 17:33

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 554 kJ / 371 kcal
Bílkoviny12,05 g
Tuky21,96 g
Vláknina15,77 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy24,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem plněnou kotletu, ale došel mi sosík. Tak jsem si trošku vypomohla a bylo maso zase jinak.

Našla jsem tady podobný recept

http://www.toprecepty.cz/recept/37652-gulda-sos/

a jsem hrozně ráda, že takový“blivajz“nevařím jen já. Jako uzeninu jsem použila kuřecí junior.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

8. 1. 2014 20:27

Aničko, proč se shazuješ a píšeš, že vaříš "blivajz". Vždyť tvoje šťávička musí být velmi delikátní a chutná:-p:-p. Dávám ti velký 6. bod a tu podobnost smaž, s tvým receptem nemá nic společného.

jarka skrobakova

8. 1. 2014 20:22

:yes::-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 1. 2014 20:20

:-p;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 1. 2014 20:03

Hm, rýpáš zcela zbytečně ;-) Mezi Tvou omáčkou a Gulda sosem je dost velký rozdíl :-) Ale kdo nechce, nechápe, to už jsem si zvykla :-/

Bosana

8. 1. 2014 19:53

;-):yes:

senky senky

8. 1. 2014 19:31

Ty si vždycky poradíš:yes::yes::yes:

clupmi clupmi

8. 1. 2014 19:15

Já "sosíky" miluju. Také mám někdy potřebu dodělat šťávičku, protože té není nikdy dost. Jsem více omáčkový než stejkový. Používám zpravidla masox (bujón), což není asi dobře. Ať tak nebo tak, zasloužený bodík:yes: již přistál.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 1. 2014 19:03

Super nápad ;-)

Jana

8. 1. 2014 18:57

Tohle je náhodou fajn sosík ze zeleniny a kousku uzeniny,hlavně bez chemie a různých éček,s dělanou jíškou,tohle bych jako náhražku brala,proč by ne...:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: stava k masu sosík k masu omáčka k masu sos k masu šťáva pod maso omacky k masu šťáva k pečenému masu jak udělat dobrý sos k masu jak udelat sos k masu štava k masu recept šťáva na maso šťáva k uzenému masu jak udělat šťávu k masu sos pod maso sos na maso šťáva ke kuřeti omáčka pod maso sosik na maso recept na sos k masu sos k pečenému masu

Suroviny: uzenina, pórek, rajče cherry, olej, mouka hladká, cibule, sůl, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Šťáva (omáčka) k masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKL1