Bažant pečený na víně a divokém koření
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2017 19:05
12. 2. 2014 13:03
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si
11. 2. 2014 19:14
11. 2. 2014 10:48
11. 2. 2014 10:30
10. 2. 2014 23:52
10. 2. 2014 23:15
Bažanti jsou v mrazáku.
10. 2. 2014 22:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 31 minutami
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 42 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 42 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bažant na červeném víně bažant na víně pečený bažant na zelenině pečený bažant recepty bažant na červeném víně a slanině bažant na zelenině bažant na víně a zelenině bazant recept peceny bazant bažant recepty pečený bažant na slanině pečený bažant na slanině bažant na víně recept recept bažant divoký bažant bažant pečený recept na bazanta jaké koření na divočinu recept bažant na víno bazant na slanine
Suroviny: bažant, slanina anglická, mrkev, petržel, celer, cibule, koření divočina, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, vývar, víno červené, máslo, sůl, pepř mletý
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
8 názorů