Pečený králík na koriandru, slanině a červeném víně

Dietní recepty Ostatní Doba přípravy: 1,5 hodiny 5 názorů

Dietní recepty Ostatní Doba přípravy: 1,5 hodiny 5 názorů

Suroviny 4 porce

4 králičí stehna
8 kuliček nového koření
10 kuliček pepře
2 dcl červeného vína
20 dkg slaniny co nejčistší bez tuku
paprika
rajče
sůl
koriandr sušený

Postup přípravy receptu

  1. Stehna prošpikujeme slaninou a zbytek pokrájíme na kostičky.

  2. Poklademe do pekáčku se zbytkem ingrediencí.

  3. Podlijeme vínem, jen deckou, zbytkem budeme podlívat při pečení.

  4. Přiklopíme a pečeme na 180°C do změknutí, podléváme zbytkem vína a pak vodou.

Poznámka od kuchařky

Podáváme třeba s rýží. Výpek můžeme s částí promixovat a vytvořit omáčku, ale musíme si zahrát na Popelku a vyndat koření nebo ho dát při pečení do pytlíčku. Velice dietní!!!

Komentáře k receptu Pečený králík na koriandru, slanině a červeném víně

Tématické fráze: králík na slanině králík na červeném víně pečeny králík se zeleninou recept králíka na slanině recept králík na slanině pečený divočák na víně recepty králík na slanině koriandr koření recepty kralik v slanině kraliknavine.sk maso navine peceny kralik s kuretem kralik navine pečený králík recept recept na pečeného králíka na slanině králík k obědu dietní pečený králík peceny kralik koriandr recepty králík na červeném víně recept