Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na divoko. Kuře jako bažant

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min

105 min (105 min příprava)

28. 2. 2010 19:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 990 kJ / 1 432 kcal
Bílkoviny9,43 g
Tuky126,67 g
Vláknina3,87 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,10 g
Sacharidy30,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Bažanti bývají jen v dobách honů (pomineme-li ty zmrzlé chudinky v marketech). Tohle kuřátko bažanta skvěle zastoupí. Píšu počet porcí pro čtyři, ale hravě ho zvládnou i dva. V Makru jsou ke koupi bažantí stehna bez kůže to je taky žraso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Eliza

7. 6. 2012 15:18

čau,já ti něco řeknu ale psss:-!....+1 bod;-)za toho bažanta.:yes:

Ajalka

8. 3. 2012 13:37

:-K tomu říkám recept :yes:

Eliza

17. 3. 2011 13:43

Honzo, dnes jsem se pustila do realizace tvého receptu a dopadlo to výborně. Ze surovin, které uvádíš, vzniklo dostatečné množství husté omáčky, pouhým rozmixováním. Omáčka má nádhernou barvu díky použitému vínu.:-p:yes:
Zelí jsem sice koupila, ale jako přílohu nepoužila, takhle s bramborovým knedlíkem nám to úplně stačilo.
Poslala jsem obrázky a zasloužený bod. :-)

alice222

5. 12. 2010 12:21

Líbila se vtipnost s jakou byl recept napsán,gratuluji autorovi,doufám že to bude i tak skvěle chutnat:yes::-D:-))

Simona Skolakova

1. 3. 2010 08:58

Jane,tak takhle podobně/bez vína/ jsem dělala teď v sobotu zajíce,bylo to výtečné,dávám bodík:yes: a ukládám,protože budeme dělat ještě bažanty.:-)):-K

zizala

1. 3. 2010 08:38

Jendo.Aloisi, děláš mi chutě :-p:-p

Patricie

28. 2. 2010 22:39

:-K:-KHezký a velice vtipně napsaný recept, který vzkouším.:yes::yes::-)):-))

jan.alois

28. 2. 2010 21:40

Máš pravdu kapr je cítit šrotem . Já mám výhodu že dcerky tchán ma rybník a ryby má rád tak jsou kapříci jen jim dát pusu. Šupináčci bríška zlatý a to je pak ryba rybou.:-))

yanull

28. 2. 2010 21:20

To máš pravdu, někdo divočinu nemusí, mně tam naopak chybí. On je velký rozdíl v tom, co ten bažant zobe. To samé je u kaprů, když do rybníka soukromníci nasypou ječmen. Kapři samé sádlo, no je to boa.:-S Po této zkušensti nekoupíme kapra dříve, naž na Vánoce ze sádek, až vytráví a to sádlo z nich aspoň částečně zmizí.

jan.alois

28. 2. 2010 21:14

yanull . Občas koupím bažantí stehna a jsou v nich broky to je pravda . Jsou docela dobrá ale je pravda , že někdo divočinu nejí a tak faktem je že Kuřátko nezklame.

yanull

28. 2. 2010 21:05

Jane.aloisi, nemám zkušenosti s bažantími chudinkami v marketech, ale zato mám zkušenost s bažanty uměle odchovanými, které pak myslivci vypustí do volného prostoru, aby do nich prali broky jako u Verdunu.:-(( Ti bažanti z odchovu nemají pražádnou chuť divočiny, protože jsou krmeni obilím, maso je suché, bílé, proto raději upeču kuře na divoko dle Tvého receptu. :-p + bod

eva hubova

28. 2. 2010 21:03

Super:-))mám podobný recept:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na divoko recept kure na divoko pečený bažant na divoko kuřecí stehna a la bažant kuře na divoko recept kuřecí stehna ala bažant kuřecí stehna na divoko bažantí stehna bažant recept kuře nadivoko kuřecí stehno alá bažant recepty kuře na divoko kuře bažant na víně bažant recepty kuřecí stehna na divoko recept omacka z bazanta pecene kure na divoko kuře jako a la bažant kapr na divoko

Suroviny: kuře, slanina, mrkev, petržel, celer, víno červené, cibule, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, sůl, kmín celý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuře na divoko. Kuře jako bažant

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/833m