Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové výpečky II

Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem by sice neměly být na talíři každý den, ale čas od času to určitě neuškodí. Do červena upečené kostky masa vonící kmínem a česnekem vhodně doplní bramborový knedlík se špenátem.

Hodnocení receptu je 5,0 (113×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 155 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 130 min

155 min (25 min příprava + 130 min tepelná úprava)

6. 3. 2014 18:10

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 438 kJ / 3 929 kcal
Bílkoviny160,41 g
Tuky328,38 g
Vláknina39,05 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 6,64 g
Sůl16,00 g
Sacharidy77,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Množství soli - 15 g na 1 kg masa je vyzkoušené a řekl bych, že je to ono :-) (přepočet pro kuchaře vědce - např. máme 0,6 kg masa x 15 g = použijeme 9 g soli).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaB1

7. 3. 2014 23:28

casino: Karamelová šlehačka1 také není smazána.

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2014 21:45

Tom Beyk:No,to ani omylem...;-)Tome,neblbni:-Opokud budeš chtít střelit do břicha,tak v žádném případě né sebe;-)na to jsou tady jiní adepti:-D
Ale,když vezmeš v úvahu,kolik dáš v dnešní době za náboje,náhodou dotyčného netrefíš,pak Tě bude žalovat...není lepší to utratit za dobré masíčko;-):-D:-D
Také dělávám podobně a jako začátečník bych určitě recept hledala v začátečnících,nikoli jako výpečky:-)+8:yes:

Majka8

7. 3. 2014 17:49

Tom Beyk:Povedlo se:-p,jsem nacpaná ještě teď,měla jsem porci jako pro dřevorubce;-)

mnam

7. 3. 2014 13:56

:yes:

Tom Beyk Tom Beyk

7. 3. 2014 08:13

Majka8:...kvůli nějakýmu hazardnímu hráči to mazat nebudu :-//. Někdo hledá výpečky a jinej hledá vrabce ;-):-D

Majka8

7. 3. 2014 01:39

Tom Beyk:Néééé,dík za recept,hlavně se nepicni,mně nevadí že casino prudí,já je hned zítra uvařím a dám vědět jak chutnalo,výpečky si dávám vždy když jdu do hospody na oběd,je to jen asi dvakrát do roka,ale mám je ráda a nikdy jsem je nedokázala uvařit,tak jako v hospodě....mám plecko,snad nevadí?Bůček zas tak nemusím:-//

casino casino

7. 3. 2014 00:38

Tom Beyk:
...a proč byste se hned sebepoškozoval:-))
Jednodušší je, duplicitní recept smáznout...
Ale uznávám, že to může být bolestnější než se picnout:-)) Jeden se s rcp píše... a nakonec by to měl vygumovat? Proč?
No, bylo by to fér:yes:

Tom Beyk Tom Beyk

6. 3. 2014 23:40

casino:...nojo no, co nadělám, mám se kvůli tomu střelit do břicha?

Péťa

6. 3. 2014 19:10

:yes::yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

6. 3. 2014 18:55

:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaB1

6. 3. 2014 18:33

:-p:yes:, zítra bude na oběd.

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové výpečky vepřové výpečky recept výpečky z vepřového masa se špenátem vepřové vypecky se spenatem vypecky z veproveho masa veprove vypecky z plecka vypecky vypecky recept recept na vepřové výpečky vypecky se spenatem výpečky z vepřového masa recept vepřové výpečky se špenátem recept výpečky z bučku vypečky vepřové se špenatem vypecky vepřové vepřové výpečky z bůčku výpečky z plecka vepřová plec vypečky recept vepřove vypečky výpečky z vepřoveho bučku recepty

Suroviny: bůček, cibule, česnek, kmín celý, pepř mletý, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Vepřové výpečky II

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v5Gr