Limetkový cheesecake s přelivem z lesního ovoce a bazalkovým cukrem
Suroviny
Porce: 10 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 10 908 kJ / 2 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,93 g |
Tuky | 164,96 g |
Vláknina | 6,17 g |
Cholesterol | 893 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 190,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2014 07:42
4. 5. 2014 13:10
3. 5. 2014 20:21
3. 5. 2014 19:14
3. 5. 2014 17:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 6 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 7 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 2 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 2 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 2 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 3 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ovocný přeliv preliv z ovoce limetkový cheesecake limetkový cheesecake recept ovocný přeliv na cheesecake ovoce na cheesecake recept na ovocný přeliv limetkový dezert přeliv na cheesecake ovocný cheesecake recept přeliv z lesních plodů nejlepší cheesecake lesní plody poleva z lesniho ovoce preliv na cheeasecake cheesse cake jahodový přeliv na cheesecake přeliv na dort z lesního ovoce sušenkový cheese cheesecake s přelivem dezerty z lesního ovoce
Suroviny: sušenky koka, máslo, tvaroh plnotučný, limetka, vejce, cukr, cukr krystal, ovoce lesní, škrob
Limetkový cheesecake s přelivem z lesního ovoce a bazalkovým cukrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rN8L
5 názorů