Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2014 13:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 235 kJ / 534 kcal
Bílkoviny7,77 g
Tuky22,29 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 5,80 g
Sůl12,90 g
Sacharidy75,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotopostup a ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

16. 10. 2014 15:38

Andrejko, to teda bude jedlé:-p:-p, vůně se linula přes kopec až k nám:-*. Rozhodně vyzkouším. +6

Jitkas

16. 10. 2014 15:35

Urcite asijska verze, jen jsem chtela Jardovi vysvetlit, proc je maso trhane a ne krajene. Jinak jak v Asii tak ve Venezuele, je normalni(lidove), to maso trhat opravdu rukama, zvyk je takovy...

1974andrea 1974andrea

16. 10. 2014 14:40

Tohle je opravdu asijská varianta;-) A díky všem za zájem o recept:-K

Frantiska Frantiska

16. 10. 2014 14:35

jarda Kadic: tak to se maso pripravuje i v Asii mam dojem :)

jarda Kadic jarda Kadic

16. 10. 2014 14:33

Jitkas::-K díky za poučení;-) ten recept se mi opravdu líbí, je fajn,že jsi popsala, odkud je. Ono totiž co je od Andrejky,je vždy něčím zvláštní a určitě i dobré.;-)

Jitkas

16. 10. 2014 14:09

jarda Kadic: Trhane maso, ve spanelstine "carne mechada", je tipicky spusob pripravy masa napr. ve Venezuele.
Kdyz prisli tzv. objevitele (Spanele), davali kusy zbyleho masa domorodcum, kteri nemajic noze a neznajic, jak maso jist, ho trhali rukou, proto maso trhane. Dodnes typicky pokrm v one zemi, pochopitelne jinak okoreneny, netrhany rukou, ale pomoci vidlicky, presne jak popisuje Andrea. Podava se vetsinou v kukuricne bulce, zvane arepa.

suslajda suslajda

16. 10. 2014 13:54

Tak to musí být dobrota:yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

16. 10. 2014 13:30

Zajímavá úprava masa:yes: A jako vždy krásná fotka.A co dát maso do misky a zavolat : Kazane, trhej!!!.....:-)) první bod je na cestě:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: trhané vepřové maso v pomalém hrnci trhané maso v pomalém hrnci trhane kureci maso trhane maso trhaná slepice kuře pečené v pomalém hrnci trhané vepřové maso trhané maso z pomalého hrnce trhane maso recepty recepty s hoisin omáčkou kuře v pomalém hrnci trhane maso v housce trhané kuřecí trhané maso s hoisin trhaná pečená slepice trhané maso hoisin trhane hovezi trhané maso recept trhané kuřecí v pomalém hrnci trhané maso recept v pomalém hrnci

Suroviny: prsa kuřecí s kostí, česnek, med, omáčka sojová, ústřicová omáčka, cibulka jarní, olej, vločky chilli, solamyl, sůl, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nVvW