Filety z lososa s čočkovým ragu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,68 g |
Tuky | 19,64 g |
Vláknina | 29,46 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 97,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2014 21:13
Hezký recept
20. 11. 2014 14:14
Jitkas:1974andrea: áno...máte pravdu Pozrela som si svoje francúzske kuchárky, ktoré som dávno nemala v ruke. Musím ich oprášiť. Ale túto šošovicu by som ragú fakt nenazvala. Dobrá je, to nepochybujem...
20. 11. 2014 13:27
tejaja: Ve francouzske i italske kuchyni existuje jak masove, zeleninove, houbove, cockove atd ragu, ale zasadne se nezahustuje jizkou ci moukou. Zadej si "ragout de legums" ci "ragout de lentilles" (v italstine ragu di verdure, ragu di lenticchie).
20. 11. 2014 13:09
tejaja: teri, ale podle tohoto výkladu, je i třeba ze zeleniny. http://cs.wikipedia.org/wiki/Rag%C3%BAb a máš tam i vysvětlení významu slova z francoužštiny
20. 11. 2014 13:00
1974andrea: Andrejka, neviem, či sa pletiem, ale mám pocit, že nie. Pridáva sa do ragú všeličo, ale základom je mäso na drobné kocky.
Pre istotu som trochu pobehala kde tade, a nenašla som jediný výklad toho jedla, kde by nebolo mäso :
http://www.fajnsmekr.cz/slovnicek.aspx
http://www.domarada.sk/news/gastronomicky-slovnik-...
http://slovnik.vareni.cz/hledat/r/
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=rag%...
http://www.kucharka.sk/slovnik/ragu-2
To len niekoľko odkazov.
Pre istotu som trochu pobehala kde tade, a nenašla som jediný výklad toho jedla, kde by nebolo mäso :
http://www.fajnsmekr.cz/slovnicek.aspx
http://www.domarada.sk/news/gastronomicky-slovnik-...
http://slovnik.vareni.cz/hledat/r/
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=rag%...
http://www.kucharka.sk/slovnik/ragu-2
To len niekoľko odkazov.
20. 11. 2014 11:16
My doma děláme ragú z lišek a je moc dobré.
20. 11. 2014 10:52
tejaja:Terezko, tady se pleteš, ragú nemusí být nutně jen z masa, je i zeleninové ragú
20. 11. 2014 10:30
Líbí se mi, že maso není zbavováno kůže, jak se zde často v receptech barbarsky děje.
tejaja:
Ano, je to čočka se zeleninou, také tak dělávám. Ale "ragú" v názvu, to zní velkolepě
RAGÚ nemusi být nutně jen z masa...
tejaja:
Ano, je to čočka se zeleninou, také tak dělávám. Ale "ragú" v názvu, to zní velkolepě
RAGÚ nemusi být nutně jen z masa...
20. 11. 2014 09:07
Keď pozerám na tú šošovicu, tak je to klasický šošovicový prívarok ( bez tej mäty ). nenapadlo by ma to nazvať ragú. Základom ragú je mäso.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 11 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 7 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 7 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 7 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 8 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 8 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Další recepty
Tématické fráze: losos s čočkovým salátem recept na filety z lososa čočkové ragú s lososem losos wikipedie význam slova ragú větvička losos na čočce candáta s čočkovým salátem lososove ragu losos na čočce recepty recepty na filety z lososa wikipedie.cz filety filety z lososa těsto s jížkou ragů z čočky s lososem jak opeci lososa čočkové lůžko recept ragu z čočky a zeleniny čočkové ragú s rybou ryba pecena na panvy
Suroviny: losos, čočka, zelenina kořenová, cibule, česnek, vývar kuřecí, citron, máslo, mouka, cukr, tymián, sůl, pepř černý, ocet balsamiko, máta čerstvá, olej
Filety z lososa s čočkovým ragu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9pz
9 názorů