Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

10. 3. 2015 11:51

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 011 kJ / 3 349 kcal
Bílkoviny36,83 g
Tuky169,18 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 679 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy390,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

10. 3. 2015 12:39

Irule: Lístkové pečiem tak, že vyhrejem rúru na 220°C, vložím cesto, a po 10 min znížim teplotu na 180°C.;-)

Irule Irule

10. 3. 2015 12:26

já "štrůdl" peču taky 200°C nikdy míň ;-) vypadá dobře, dala bych si :-p:yes:

spagetka spagetka

10. 3. 2015 12:17

volhpe1: Já péci štrůdl na 200°C, mám z toho uhel. Proto se vždy doporučuje sledovat vlastní troubu. A teplotu psanou v receptu brát jen jako doporučenou. Jako kuchař určitě víš, že každá trouba peče jinak, a to i od téže značky. Podobné štrůdly jako tento, peču max. na 180°C

Frantiska Frantiska

10. 3. 2015 12:17

volhpe1: o cem pochybujete? Ze někdo jiny nez vy umi naplnit listove testo jablky?

volhpe1

10. 3. 2015 12:04

za další listové těsto se pěče na 200°C nechápu jak někdo může zde napsat recepty typu peče se na 175 °C

volhpe1

10. 3. 2015 12:02

spagetka: Pokud si myslíš že dělám reklamu tak jsem to upravil. Ve jmenovaném řetězci nepracuji jsem kuchař v jedné restauraci. Jsou tady různé záviny ale žádný není takový jako tento. Je dělaný podle paní gáborové a pochybuji že někdo takový umí.

spagetka spagetka

10. 3. 2015 11:54

Obávám se, že nerozumím textu v Poznámce. Proč píšeš o rumu, není ani v ingrediencích, v postupu je. Text mi připadá jako reklama na jmenované obchodní řetězce, mýlím se?
Navíc - co použít vyhledavač, myslíš, že tento závin zde není?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štrůdl, závin rozdíl štrůdly a záviny nejlepší jablečný závin z listového těsta nejlepší jablečný závin jindřichohradecké listy štrůdl nejlepší recepty strakonické štrúdle strakonický štrudl nejlepší jablečný štrůdl strakonický závin štrúdl podle polreicha závin podle polreicha jak péci štrůdl recept na nejlepší štrůdl jablečný štrůdl německý štrúdl nejlepší štrudl na světě štrúdl wikipedie pravý štrůdl testo na strudle

Suroviny: těsto listové, strouhanka, máslo, rozinky, jablko, cukr krupice, skořice, žloutek, mléko, rum

TopRecepty.cz

Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZoKv