Polévkové koření z libečku
Libeček lékařský, lidově zvaný občas maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce, určitě stojí za to vyzkoušet domácí polévkové koření.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
cca 200 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla v časopise Blesk vaše recepty
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2018 13:07
2. 6. 2018 12:03
4. 6. 2017 17:25
4. 6. 2017 13:04
1. 10. 2016 07:30
Ta hořkost je způsobena dlouhým vařením majoránky,je třeba ji přidat až na konec a jen krátce povařit..
4. 6. 2016 13:32
4. 6. 2016 10:52
Nemůže být ta hořkost způsobená kvetením libečku?
6. 9. 2015 19:08
6. 9. 2015 16:31
26. 5. 2015 15:34
19. 5. 2015 15:11
19. 5. 2015 12:14
19. 5. 2015 11:10
19. 5. 2015 08:54
19. 5. 2015 08:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 10 minutami
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 13 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
5 zaručených tipů, jak si uchovat libeček na zimu: Vydrží v mrazáku, sušený, naložený v oleji nebo jako součást domácí „vegety“
Desatero rad na téma vývary aneb vše, co o nich každá hospodyňka potřebuje vědět
Další recepty
Tématické fráze: magi z libecku domácí magi z libečku libeček recepty libeckove magi libeček domaci magi libeček magi recept recept na magi z libecku libeček magi zpracování libečku libeček v soli libeček zpracování recepty z libečku libecek domaci magi maggi z libečku libeček jako magi libeček recept recept z libečku domácí polévkové koření z libečku polévkové koření magi
Suroviny: libeček, voda, sůl, majoránka, olej slunečnicový
Polévkové koření z libečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3G1M
53 názorů