Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc pečený na cibuli a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

24. 5. 2015 18:31

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie215 kJ / 51 kcal
Bílkoviny1,47 g
Tuky0,25 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso je trošku sušší, kdo může, je lepší ho prošpikovat slaninou. Já jsem ji neměla, tak jsem dala víc sádla. Pekla jsem asi 1 hod. 40 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johanka128 Johanka128

25. 5. 2015 07:47

To by pak mělo úplně jinou chuť a byl by to zajíc na česneku;-) Jinak když nejsou filety, určitě se dají použít třeba i zaječí nohy.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2015 23:41

Hmm, zajíce jsem sice dělala, ale neměla jsem tak krásné filety. Já bych určitě ještě přidala česnek :-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený zajíc na zelenině recept na pečeného zajíce zajic na cesneku jak dlouho pect zajice jak dlouho se peče zajíc recepty na pečeného zajíce zajic recepty zajic peceny na cesneku zajac na cibuli recepty zajíc peceny za recepty na zajíce zaječí sádlo pecenej zajic zajíc recept pečený zajíc na vine jak dlouhé péct zajíce zajíc na česneku recept zajic česneku pečený zajíc na česneku

Suroviny: maso zaječí, cibule, tymián, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Zajíc pečený na cibuli a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ORPg