Kuře galského vinaře
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 352,23 g |
Tuky | 33,79 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 4. 2010 07:22
Eli vypadá to senzačně a určitě je to výborné...ráda vyzkouším a bodík posílám
11. 11. 2009 11:38
To je nádhera. Dávám bodík
16. 5. 2009 03:49
15. 5. 2009 21:20
Děkuji za bodíčky...
Ještě podle Pastičky dělám "Steak Jean Baklažán", "Templářský špíz" a jednu úpravu bifteku, kterou už - nevím proč - nedělají. Ale nejsou to přesné, původní receptury...jen jsem to tak dlouho ochutnávala a vychutnávala, až jsem to doma trefila .
Ještě podle Pastičky dělám "Steak Jean Baklažán", "Templářský špíz" a jednu úpravu bifteku, kterou už - nevím proč - nedělají. Ale nejsou to přesné, původní receptury...jen jsem to tak dlouho ochutnávala a vychutnávala, až jsem to doma trefila .
15. 5. 2009 21:00
15. 5. 2009 19:18
Také už nemám co dodat, jen Super! Plusík už letí
15. 5. 2009 19:12
Po všech komentářích už nemám co dodat. Opět SUPER. Bodíkuju
15. 5. 2009 16:39
Eli, ten jídelníček je fakt inspirativní!! Pokusím se přez něj sehnat jeden recept, co mne zaujal název
15. 5. 2009 16:10
Heuréka...
Nahlédni, i jídelníček je inspirativní...
Nahlédni, i jídelníček je inspirativní...
15. 5. 2009 16:09
15. 5. 2009 16:08
Tak nic, no...
15. 5. 2009 16:07
Merylas, můj první pokus o rozklikávací odkaz..www.pasticka.cz/jidelni-listek.php?PHPSESSID=oq2gq8200v0tk1cegk7isq9m50.
15. 5. 2009 15:56
My tu žádnou Pastičku nemáme Moc hezký recept i fotky, jak jinak
15. 5. 2009 14:36
Elizo, dělám něco podobného, jen místo brokolice dávám listy špenátu, nedávám hořčici, ale čerstvé bylinky. Možná to vyzkouším podle tebe a dávám ti bodíka
15. 5. 2009 14:23
Elizojídlo vypadá moc pěkně;barevné,pěkně naaranžované-ty víš jak na nás aby jsme slintali,viď?.Jsou tam samé dobré věci,jako třeba mé oblíbené bílé vínko,jen ta Niva.No nevadí,zkusím nahradit něčím jiným(čímž samozřejmě a bohuželtohle krásné jídlo chuťově přejinačím)a nebo jí dám a budu se modlit aby tělo nestávkovalo.A asi vyhraje to druhé.U mě přibude jedno oblíbené a tobě jedna boďka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 7 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 11 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 22 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 15 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 31 minutami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 38 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 1 hodinou
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 3 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Další recepty
Tématické fráze: restaurace pastička kuřeci platek po sečuansku recept teplářský špíz recept kuřecí špalíčky se slaninou pangasius po sečuansku pastička restaurace kure dijon dijonske kure králík na dijonu kure na spekovych fazolkach kuře fazolky brokolice kuře na dijonské hořčici steak s vecem a slaninou kuře na galsky zpusob steak s fazolkami a slaninou recept kuřecí špalíčky brokolice závitky skřipec eliza restaurace praha kuřecí prsní maso-recept fazolky se slaninou,recept
Suroviny: prsa kuřecí, sýr niva, šunka, brokolice, hořčice dijonská, česnek, olej, máslo, mouka hladká, česnek, hořčice dijonská, kostka bylinková, víno bílé, cukr
Kuře galského vinaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjpr
22 názorů