

Kuřecí steak s dijonskou krustou
Suroviny 3 porce
- 3 kusy kuřecích prsou
- sůl
- pepř
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžíce oleje na marinádu
- hladká mouka na obalení
- olej na pánev
Postup přípravy receptu
Celá kuřecí prsa podélně rozkrojíme, osolíme a opepříme.
V misce smícháme hořčici a olej do hladké marinády, maso v ní obalíme a necháme alespoň 2-3 hodiny marinovat.
Na pánvi rozehřeme olej.
Prsa obalíme v hladké mouce a dáme na pánev. Zprudka opečeme z obou stran.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí steak s dijonskou krustou
-
Vypadá to fantasticky, ukládám si recept a určitě brzy vyzkouším ...
-
chillator: Mám radost a moc děkuji
-
Moc děkuji. Tenhle recept se výborně osvědčil a rádi se k němu vracíme. :)
-
hanka: Naštěstí to nechám na přitelkyni ale včera jsem byl v jedné nejmenované restauraci v Praze a tam měli něco podobného a tak chci to skusit podle tohoto receptu
-
petr: jestli vaříš tak, jak píšeš, už nyní lituji strávníky
-
zejtra vyskouším už se na to moc těšim
-
Vypadá to moc pěkně,hned vyskouším
Díky
-
Zajimave a rychle
. Urcite i moc dobre+10
-
vyskusam
-
Bylo to moc dobré... Maso dostalo zvláštní, ale skvělou chuť...
-
Tohle mi uniklo, taky to vypadá chutně
-
Kuře se dá fakt dělat na milion způsobů
-
Moc pěkné a o chuti ani nepochybuji
-
Opravdu bych si hned dala