Kuře galského vinaře
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 352,23 g |
Tuky | 33,79 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2009 13:29
Marti, asi to bude trochu jiné, ale proč ne, když vám dijonská nechutná... Já zase nemusím tu plnotučnou (ani k párku ji nejím) a dijonskou mám ze všech hořčic nejraději...
15. 5. 2009 13:25
Eli, provokatérko , zase taková dobrota , posílám bodík
Jen jsme nepřišli na chuť dijonské hořčici, byl by to velký průser, kdybych použila klasickou plnotučnou?
Jen jsme nepřišli na chuť dijonské hořčici, byl by to velký průser, kdybych použila klasickou plnotučnou?
15. 5. 2009 13:15
Eli dík, já totiž mrazím směs bylinek ve formičkách na led a tak jsem si říkala, jestli třeba nějaké specielní bylinky....prostě normální půlku maggi kostky...fakt to vypadá senzačně...
15. 5. 2009 13:15
Jo, ještě k té příloze... My jsme dnes měli kuskus, ale určitě se hodí různě upravené brambory, šťouchané, opékané, vařené, americké, hranolky - co má kdo rád. Mně například tohle maso chutná s fazolkami na slanině (recept jsem sem vkládala), tak si to v Pastičce obvykle dávám...
15. 5. 2009 13:11
Světlanko, mám na mysli dochucovací kostku např. Maggi "Bylinky a česnek" nebo Vitana Natur 4 bylinky apod. Natur je dokonce bez glutamanu.
K tomu množství vody - to uvidíš, já podle toho, jak omáčka houstne a jak ji chci mít hustou přilévám (jenomže se obrátím ke dřezu a cmrndám do pánve rovnou studenou z vodovodu , takže se mi to těžko odhaduje... )
K tomu množství vody - to uvidíš, já podle toho, jak omáčka houstne a jak ji chci mít hustou přilévám (jenomže se obrátím ke dřezu a cmrndám do pánve rovnou studenou z vodovodu , takže se mi to těžko odhaduje... )
15. 5. 2009 13:06
Eli, receptík vypadá opravdu bezvadně...moc ráda bych ho zkusila...upřesni prosím tě množství vody do omáčky a co si mám představit pod "bylinkovou kostkou"?...a jako přílohu asi něco "bramborového", že?...třeba americké brambory?...
15. 5. 2009 13:05
No, co mám s tebou dělat, holka Kuře je skrátka super a ta brokolička v něm..nádhera Kuřátko se fakt dá dělat na stovky způsobů. Vděčné masíčko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 28 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: restaurace pastička kuřeci platek po sečuansku recept teplářský špíz recept kuřecí špalíčky se slaninou pangasius po sečuansku pastička restaurace kure dijon dijonske kure králík na dijonu kure na spekovych fazolkach kuře fazolky brokolice kuře na dijonské hořčici steak s vecem a slaninou kuře na galsky zpusob steak s fazolkami a slaninou recept kuřecí špalíčky brokolice závitky skřipec eliza restaurace praha kuřecí prsní maso-recept fazolky se slaninou,recept
Suroviny: prsa kuřecí, sýr niva, šunka, brokolice, hořčice dijonská, česnek, olej, máslo, mouka hladká, česnek, hořčice dijonská, kostka bylinková, víno bílé, cukr
Kuře galského vinaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjpr
22 názorů