Aspik z kuřecího masa se zeleninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,53 g |
Tuky | 3,04 g |
Vláknina | 3,63 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je takový dietnější, můžeme uvařit dohromady i maso s kuřecími skelety, chuť bude silnější, jen bych odstranila tuk.
Silikonové formičky na muffiny není třeba potírat olejem. Jiné, umělohmotné, bych mírně potřela.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2017 23:15
želatina sypká na vaječnou je fajn a´dá se sehnat všude,mám chut zkusit plátkovou
12. 12. 2015 02:04
Miluju aspik, snažila jsem ho vytobit jako moje babička, ale nebylo to ono. Nyní zkouším podle návodů vašich a mám ho stále lepší a vymakanější.Moc nám všem chutná.:
16. 2. 2013 10:25
nádhera, jistě vyzkouším, děkuji za inspiraci
30. 12. 2012 14:19
Skvělé, zítra zkusím
+13
+13
13. 7. 2012 21:15
Super recept, doporučil bych ještě recepty z této stránky recepty-z-kureciho-masa.cz
13. 9. 2011 20:04
Tak toto brzy vyzkouším. Vypadá to velice chutně a přitom je to dietní
26. 1. 2011 10:14
Merylas - to je opravdu dobrůtka - dělávám, používám želatinu na vaječnou tlačenku a ta nikdy nezklamala, tak ji Aničko zkus
26. 1. 2011 00:01
Aničko,děkuji za vyzkoušení a fotečku. Je mi líto, že jsi měla se želatinou problémy. Když jsem začala s ní pracovat já, tak vím, že jsem udělala chybu v tom, že jsem měla tekutinu na rozpuštění želatiny moc teplou. Teplota nemá přesáhnout 60°C, želatina pak neztuhne. Nebo pak jedině více tekutiny, nebo méně želatiny. To se mi už ve spěchu taky podařilo To ale asi nebude Tvůj případ, tak pak opravdu nevím.
25. 1. 2011 20:25
Merylas,dělala jsem z kuřecího stehna a pochutnali jsme siJe to jiné,než jen se salámemNěco se mi ale zvrtlo,nevím,co-želatina nechtěla moc houstnout,to se mi ještě za celou dobu nestaloAž budu dělat příště,přidám ti lepší fotkuBodík jsem už poslala,tak dnes jen tu mou chděrku výtvor
8. 7. 2010 16:16
Dělala jsem před chvílíMaso nebylo,jen salám junior a dala jsem moravanku.Tyto teceptíky nikdy nezklamou a v tomto horku s cibulkou a octem fajn osvěžení8 bodík cestuje
26. 6. 2009 15:24
Ahoj kuchaři, moc pěkný...vypadá to jako by to dělala moje mamka :) chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti jak nejlépe připravit velkou rybu? Sumce. Mohli by jste mi něco doporučit? Může to být i dražší když teď už vydělávám slušný peníze (kdyby jste taky chtěli tak koukněte na m u z e m e v s i c h n i .b l o g. c z), slušné zhodnocení času i peněz díky jednomu matematikovi. Každopádně díky za radu, Vašek
21. 5. 2009 10:04
Moc hezký recept, hned udělám koncem týdne, posílám bod.
21. 5. 2009 07:29
Majko, díky za připomenutí kdysi jsem aspiky hodně dělala, teď když koukám, na ty pěkně barevné fotky tak se do toho určitě pustím zas ukládám a posílám bodík
21. 5. 2009 06:58
21. 5. 2009 00:08
Jani, Kaufland je už i v Bohumíně a to je taky dost blízko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 5 minutami
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 22 minutami
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 29 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 43 minutami
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 53 minutami
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 1 hodinou
České buchty
majka-24 uvařila před 1 hodinou
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 2 hodinami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak poznat správně zralé avokádo. Jak ho jíst a jak z něj připravit mexické guacamole
Další recepty
Tématické fráze: aspik aspik recept domácí aspik vaječný aspik kuřecí tlačenka jak se dela aspik vaječný zeleninový aspik jak udelat aspik recept na aspik recept na vaječný aspik prášková želatina na aspiky zeleninovy aspik recept recept aspik recepty aspik kuřecí prsa v aspiku aspiky jak udělat želatinu želatina na maso dietni aspik zeleninový aspik
Suroviny: prsa kuřecí, směs zeleninová mražená, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, želatina prášková
Aspik z kuřecího masa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xGyJ
21 názorů