Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Suroviny
Porce: 5 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 18 727 kJ / 4 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 087,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2017 15:43
Jana Remkova: casino chcel povedať, že toto ovocie želíruje dosť samé od seba.
4. 7. 2017 15:39
casino: Máš s tím problém?
4. 7. 2017 15:18
Angrešt, červený rybíz a ještě Gelfix?
3. 7. 2017 23:13
Simona Skolakova: Do zimy určitě nevydrží. Vnučky jsou jak sarančata
3. 7. 2017 22:17
Super džemík,samé dobré a zdravé ovoceV zimě to bude super lahůdka,na palačinky,vdolky atd.Tak hezky do spíže uložitJá dělala zatím z jahod,taky už je uložen
3. 7. 2017 21:21
Moc pěkné...
3. 7. 2017 20:12
No to je super, žádný odpad. Takto dělám džem z rakytníku, ty jadérka z něho mám nejraději. Takže to budu dělat i s rybízem a agreštem. Prostě to rozmixuji a hotovo.
3. 7. 2017 18:53
Krasna fotecka,urcite moc dobry dzem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Placičky s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 7 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 45 minutami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 51 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 1 hodinou
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 3 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Další recepty
Tématické fráze: marmeláda z rybízu a angreštu marmeláda z angreštu marmeláda z angrestu a rybizu marmelada z cerneho rybizu a angrestu cerny rybiz marmelada proc netuhne marmelada marmelada z černého rybízu recept marmeláda z červeného angreštu marmeláda angrest rybíz dzem z černého rybízu recept angrešt marmeláda marmeláda z černého rybízu marmeláda z angreštu a černého rybízu džem z černého rybízu recepty rosol z angrestu marmelada rybiz angrešt proč netuhne džem marmeláda černý rybíz a angrešt marmeláda angrešt a rybíz marmeláda z rybízu angreštu
Suroviny: angrešt, rybíz černý, rybíz červený, gelfix, cukr krystal
Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nX7
23 názorů