Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraběnčiny výborné řezy

Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy budou chutnat stejně báječně, jako chutnaly od našich babiček.

Hodnocení receptu je 5,0 (100×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby odležení těsta

75 min (40 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

26. 7. 2009 07:49

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie17 054 kJ / 4 076 kcal
Bílkoviny76,32 g
Tuky185,51 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 729 mg
Sůl2,14 g
Sacharidy511,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka

10. 9. 2016 09:28

helena: Také je budu dneska dělat a pod jablka dám tvaroh, už jsem to zkoušela a je to výborné. <3 :yes:

Vendy Suchardová

2. 8. 2016 18:15

Super, ale jablka jsem vylepšila vlastnoručně nasbíranými borůvkami- už se peče, tak dám zvěst jak to dopadlo! Jistě dobře!:yes:

Pavla

27. 6. 2016 16:58

Dnes jsem vyzkoušela a je skutečně vynikající :)- úžasné těsto, jemná lahodná chuť.. :-K

Jiřina

20. 6. 2016 17:33

Zdenka:

Růžena Poláková Ach, jo ! S rebarborou to musí být moooc dobré, jenže já, jako spousta dalších lidí, rebarboru nesmím.
<3Ale jablíška a tvaroh jsou také výborné!Jiřina

Jiřina

20. 6. 2016 17:30

Šárinka: A proč by ne ? Všem je nám jasné, že 250g tuku si můžeme přidat přesně podle svého gusta, milá "Šárinko"!:-p:-p:-p:-p:-p

ladus31 ladus31

10. 6. 2016 09:43

:-)Velice dobré řezy-znám je a jsou rychlé,chutné a dlouho nevydrží-někdy přidám na jablka i džem :yes: má to výraznější chuť,ale to je na uváženou každého :-p

Šárinka

30. 5. 2016 20:11

Boha, proč s Herou:-//???

helena

26. 5. 2016 20:15

já je peču jinak-dávám pod jablka ještě tvaroh

Jarka

26. 5. 2016 16:35

Standa: Je to výborné s jakýmkoliv ovocem, zkusila jsem to i s kompotovaným - meruňkami i broskvemi.<3

Hanka

17. 4. 2016 19:10

já dávám na těsto nejprve vlašské ořechy a rozinky namočené v rumu a navrch pod sníh sypu kokosem (když teda tyto ingredience mám doma). Řezy jsou super, ale dost sladké, stačí míň cukru:yes:

Standa

22. 3. 2016 08:19

tento výborný zákusek se u nás těší velké oblibě ať už s jablky nebo rebarborou, letos chceme zkusit meruňky a švestky, tak uvidíme, jak to bude vypadat :-p

Lucie

16. 1. 2016 20:38

michelle.b:Nedrolí v žádném případě ;-)

Lucie

16. 1. 2016 20:32

michelle.b:V žádném případě se nedrolí!!!!;-)

MARIE hERCJUKOVÁ

15. 12. 2015 21:02

Anna Zemánková : Já je dělám už řadu let, ale z polohrubé mouky. U nás v rodině velmi oblíbený koláč.

Anna Zemánková

9. 12. 2015 21:24

Už je dělám několik let,ale nemají chybu,všichni komu dám ochutnat tak chválí,jsou super!!!

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hraběnčiny řezy hrabencin závin hraběnčiny řezy recept nejlepší hraběnčiny řezy hraběnčin řez hraběnčiny řezy s tvarohem hraběnčiny řezy s jablky výborné řezy hraběnčiny řezy strouhane hraběnčiny řezy top recepty hraběnčin kolač hraběnčiny řezy jednoduchý recept hrabenčiny řezy tvaroh recept na hraběnčiny řezy hrabenčin strůdl recept hraběnčiny řezy výborné moučníky a řezy recepty hrabenciny rezy z hladke mouky výborné a jednoduché řezy hraběnčin moučník

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, žloutek, cukr moučkový, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, cukr, skořice, bílek

TopRecepty.cz

Hraběnčiny výborné řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xo68