jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Harissa

Harissa
nahoru
Harissa Harissa
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny

Suroviny:

2 kg feferonek (masitých, nejlépe červených), 1/2 kg cibule, 1 1/2 dl octa, 1 dl oleje, 120 g medu, 1 Deko a 1 polévková lžíce soli.

Postup přípravy receptu

Feferonky odstopkujeme a společně s cibulí umeleme na masovém strojku. Získanou směs asi 25 min dusíme. Přidáme ocet, olej, med a sůl. Deko roztlučeme v hmoždíři a přidáme k zelenině. Ještě chvíli povaříme a za horka plníme do čistých sklenic. Nejlepší jsou menší, např. od kojenecké výživy. Sklenice uzavřeme a uložíme. Nesterilizujeme.

Poznámka

Z tohoto množství získáme přibližně 10 sklenic o obsahu 200 ml
Zdroj- Prima recepty

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
10 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Harissa"

vloženo: 17.08.2014 11:19:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

georgino: Taky jsem ho dlouho hledala smajlik

autor: georgino
vloženo: 17.08.2014 10:52:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jsem velmi rád, že jsem objevil tento recept na Harisu. Už jsem myslel, že ji nikdy nebudu mít!smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Teta Lena
vloženo: 29.08.2009 14:22:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prodává se také ve skleníčkách - menších než od výživy takže je stále v prodeji,smajlik

vloženo: 04.08.2009 20:11:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten med tam není vůbec cítit, je to jeden oheň, ale má v tom receptu asi svou nějakou nepřehlédnutou složkusmajlik

autor: spagetka
vloženo: 04.08.2009 20:08:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Harisa se sice koupit dá, ale není nad vlastní výrobu, trošku mě překvapil ten med, ale dá tomu takovou prima táhlou chuť smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 03.08.2009 18:19:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merilas, maris, sorysmajlik, vás dvě si budu asi vždycky pléstsmajlik

autor: Iriska
vloženo: 03.08.2009 18:18:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Harisa je fantastická do gulášů smajliksmajlik +

autor: pipre
vloženo: 03.08.2009 15:04:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,to je paráda!!! Jsi šikulka smajliksmajlik Bodíksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 03.08.2009 15:00:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

teraz ako som docitala ten odkaz od dzango....touto cestou dakujemsmajlik som sa docitala, ze byva aj praskova..a to sa mi tak nieco vzdialene mari,ze to som o tom pocula

autor: maris
vloženo: 03.08.2009 14:57:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, já ne, ale Merylas smajlik smajlik

vloženo: 03.08.2009 14:55:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, nech to tady!! Nic nemazejsmajlik

autor: Merylas
vloženo: 03.08.2009 14:42:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Harisu dostane koupit i dnes, přidala jsem foto, ať víte jak vypadá, pak ji smáznusmajlik

autor: Jikotka
vloženo: 03.08.2009 14:34:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vybusna,jsme na tom stejně,nic mi to neříká,ale musí to mít grády když je to z feferonek smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: džango (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.08.2009 14:30:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vynikající
pro vybusnou: http://www.receptyonline.cz/harisa--554.html smajlik

autor: vybusna
vloženo: 03.08.2009 13:34:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nepocula smajlik a ani neviem co to bolo....vobec si to nepamatam

vloženo: 03.08.2009 13:30:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna, ještě jsi nikdy neslyšela harisa? U nás se to kdysi prodávalo v takových velikých tubách a bylo to takové to zboží, co je hned pryč. Lidé na Harisu jezdili až do Maďarska. Tak se nediv, že si začali dělat "svou" harisu, určitě je to levnější a hlavně, víš, co sis tam dalasmajlik

autor: vybusna
vloženo: 03.08.2009 13:26:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to su teda sakra zaujimave komponenty....a preco sa to vola harisa

autor: cathleen
vloženo: 03.08.2009 13:15:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik+


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

co je to harisa feferonky recepty co je harisa recept harisa jak udělat harisu jak se dela harisa v7roba harisy výroba harisa recepty na harisu harisu zeleninová pasta harisa recept na harysu harisa recept jak vyrobit harisu recepty harisa pasta harisa omacka harisa domací harysa co je to harisy jak udělat harisu pálivou harysa co to je harisa harisa harisa koupit jak na pastu harisa madarska harisa harisa-recept harisa zeleninová pomazánka domácí harisa recept paliva omacka harisa harisa v tube kojenecká výživa recept jak vyrobit harysu zeleninová harisa recept na domaci harisu harisa prodej recept pasta harisa harisa pasta harisa recepty recept na harisu recept na harisa domácí harisa




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty