Lunchmeatové tajemství

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 26 názorů

Suroviny

2 malé konzervy luncheon meatu
1 vejce
1 rohlík
sůl
pepř černý
majoránka
1 lžička hořčice
1 zavařená kapie
50 g syra
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Konzervy otvoríme z oboch strán a vytlačíme celé na dosku. Z oboch vyrežeme v strede otvor. Vydlabanú časť popučíme vidličkou, pridáme vajce, na malé kocôčky narezaný rožok, koreniny, nasekanú kapiu a horčicu.

  2. Naplníme otvory v lunchi, posypeme strúhaným syrom a v pekáčiku asi 15 min. zapečieme. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Lunchmeatové tajemství

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Ospravedlňujem sa babenky, nepochopila som vás. Sorry:-8

    Odpovědět

  • mariaj mariaj

    tejaja- no ja som samozrejme nemyslela tvoju fotku tá je ok;-), fotka od Ivaka bola zmazaná tak asi preto ten chaos teraz ...

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Terezko - já vím že tvůj sýr je zapečený, komentář nebyl k tvé fotce ;-)

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    ano Terezko, bavíme se o fotce od ivako:-!:-O

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Terezko:-), nehněvej se na nás, všechny tyto komentáře se vztahují k fotce od Ivaka. Ta tvoje je samozřejmě parádní a v pořádku.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    mariaj, uf, uf...cítim sa po tvojej poznámke dotknutá. Ten lunchmeat bol robený podľa receptu. Nenapadlo ma fotiť rez, aby si to videla. ;-(
    Iljusa, aj syr je zapečený, len ho nemám rada zapečený dotmava ako podošvu, teda pokiaľ na zapekanie nezabudnem :-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Milý prebudený Tondo, hovor mi "maminko"!
    Ale vážne - uplietla som si bič na seba, manžela mám skoro úplne ako Ty tatínka...a na prevýchovu je už pozde.

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Vaclave, nerad bych jitřil vašně,jsem velmi tolerantní,ale pouze jsem projevil vlastní názor na slova která fakt nemusím (mražák,mycák).Ať si každý mele jak mu zobak narostl. Vždyť to by se ztratila ta skvělá rozmanitost jazyka.A dnes když vidím jak mezi sebou komunikují mladší ročníky hlavně pomocí SMS a ICQ tak to už je pro mě jiný šálek kávy. K tomu bych potřeboval nějaký zvláštní slovník.:-D:-*
    Tonda - u Papriky záskok

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Mam u našich doma zářný příklad svého otce(důchodce)který je mé matce lehce naobtíž. Celý život mu vařila,prala, připravovala čisté prádlo stejně jako otcova matka a dnes se diví, že je otec lehce nesamostatný.Když máti někam jede musí mu navařit a to ještě mu to jídlo musí segra (bydlí u nich) ohřát.Nejhorší je,že podobnou výchovu se má matka snaží aplikovat na mých dětech. Z vlastní zkušenosti musím říct,že za vším co jsem se musel naučit stojí moje lenost ,hlad a především odchod ve14 letech na internát na Kladno. To jsou skvělé motory k tomu abych se uměl o sebe postarat.:-!:-D:-D
    Tonda - právě probuzen u Papriky

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Tondo, tak ti celkom závidím tú pár dňovú samotu...
    (A ja mám doma chlapa, čo netuší, ako sa zapne pračka, zo spotrebičov ovláda televízor, holiaci strojček, rádio a kanvicu, s mikrovlnkou na ohrev už má problémy, ale ma neprezraďte...)
    A počítač poctivo ohrievaj, nech nevychladne.

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    A je to tady zase. JAK SE CO ŘÍKÁ A JAK PÍŠE SPRÁVNĚ. Já mám taky obrovské problémy a vždy jsem měl. Snažím se snažím, ale zkrátka to nejde. Ta zatrachtilá budějcká hantýrka šmrncnutá Rakouskem se nedá překonat. Tak se raději nechám napomínat a mluvím JAK MI ZOBÁK NAROST.(Lžíce a já říkám žlíce, Nářadí a my říkáme cajk, Okno a my říkáma vokno, Knoflík a my říkáme klofník, Šunka a my říkáme šumka atd atd.) Zkrátka co kraj to hantýrka, ale dobří a tolerantní ČECHOSLOVÁCI si rozumí jak říkal pan Horníček, když rozebíral výslovnost slova "Schody - Shody".
    A porozumění a tolerance je přece dost důležité všude, jak zde, tak v přátelství i manželství. Václav

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Vojákoval jsem v Opavě (na prajzske straně) tak o té kratke mluvě tož kurňa něco vim.Ale pořád se nemužu smiřit s tim,že venku mrzne a ne mřžazí nebo mraží. Moje sousedka neni z ostravska a mluvi totež.
    Tonda - byvali vojak z Opavy toho času u Papriky:-*

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tys mu to dala, "majdalenko":-)):-D:-)) U nás se Tondo opravdu říká "mražák" jsem rozená ostravačka a čecháčci, co tady žijí, říkají mrazák;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Nic z toho nehrozí -nakoupit si umím,celý rok chodím v kraťasech a triku (je fakt,že ho občas hodím do pračky),
    hraje mi radio Beat samou dobrou rockovou muziku.Jo horší to je když dojde slivovice,rum a whisky.To je potom průser.
    Ale vážně, samota to je to jediné co bych nechtěl nikdy potkat (hlavně ne na konci svojí pouti na tomhle zkorumpovaném ale krásném světě.
    Tonda - zástupce Papriky u počítače:-8

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Spokojný? Dokedy? Poznáme to...Najprv si to užívaš, to ticho, pokoj a kľud. Potom sa minú zásoby potravín, chladnička začne zívať prázdnotou, minú sa čisté ponožky, prádlo, atď...
    A potom začne byť človeku samému aj otupno.

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: domácí lunchmeat domácí lunchmeat recept domácí lunchmeat recepty recept na domací lunchmeat lanchmeat recept domácí vepřový lunchmeat recept lanchmeat zapečený lunchmeat pomazanka z lunchmeatu luncheon meat recept domácí lanchmeat smažený lunchmeat domácí lunč jak vyrobit domácí lunchmeat vyroba luncheon luncheon meat recepty lunchmeat domácí recept smažený lunč lunchmeat domaci vyroba pomazanka z lunche

Zapomněl/a jsem heslo