Riz-otto
Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 666 kJ / 4 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
Tuky | 31,17 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2022 09:34
michLENKA: to už je ale úplně jiný recept
24. 9. 2013 15:46
ja jsem do toho dala misto masa salam a slaninu,sladkou papriku,a jen kapinku kecupu a vyborny
8. 6. 2012 13:56
super RIZOTO akorát jsem neměla vepřové a tak jsem dala kuřecí... přítel si pochutnal a já tam přidala ještě feferonku aby to mělo říz byl to dnešní obídek...děkuji
4. 12. 2010 13:17
Aby rizoto drželo u sebe, je nutno použít rýži, která je "lepkavá".
2. 8. 2010 22:29
2. 8. 2010 22:14
Je to bomba Otto, pošmákla jsem si společně s Pepíkem a ten mi teda dal. Nic naplat - láska prochází žaludkem. Ottíku, díky za inspiraci, ty musíš být pěkňoučkej chlapák.Jsem tvoje fanyna, ale Pepík již začíná něco tušit, tak nevím, jak ti mám vyjádřit svoji náklonnost. Jsem hezoučká blondýnečka, alespoň to tvrdí náš soused, který mne občas navštěvuje a já mu uvařím, když je samo Pepík v práci, dle tvých receptů a je to lepší než AGRIMAX a všelijaký ty červený hlavy na bilboardech. Jsi prostě pašík, tak zas někdy brzy nashledanou.
2. 6. 2010 23:13
Jak dosáhnu toho, že mi bude rizoto krásně u sebe držet..? mě se to vždycky povede tak, že to na sobě nedrží. :(
24. 3. 2010 18:41
Dnes jsem to udělala k večeři, akorát jsem si tam lupla kuřecí místo vepřového, se syrovou mrkví a kukuřicí z konzervy. Dávám bodík a přidávám foto
22. 1. 2010 13:16
Klasický dobrý recept...já protože vařím i pro malé děti,tak tam přidávám ještě trochu smetany,aby to nebylo takové suché.Dávám bodík.
26. 11. 2009 13:46
Super,super,super ...moc jsme si pochutnali ..dávám bodík a všem dopoučuji
7. 11. 2009 21:16
Výborné, nemá chybu. Jsem ráda, že zde najdu i klasické recepty a vhodné i pro začínající kuchtíky. Všichni jsme si mlaskali.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.
Dokonce i naše malá, která jinak masíčko nechce. Udělujeme bodík.
12. 10. 2009 16:22
Milujem české rizoto, i když od originálního italského je hodně daleko. A to je dobře. Nechápu, jak si někdo může pochutnávat na polotekuté "šlichtě" a naopak tohle by nevzal do úst.
Přidávám převeliký BOD.
Přidávám převeliký BOD.
11. 10. 2009 23:08
Luci, máš asi pravdu, taky to tak dělám. Otíku, jak originální název!
11. 10. 2009 22:44
Dělám podobně, jen rýži přidám k opraženému masu s cibulovým základem, krátce orestuji a zaleji vařícím bujonem, přijde mi, že pak díky společnému pečení v troubě má plnější chuť.Moc dobrá klasika
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 15 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 20 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 21 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 6 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 6 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 8 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 8 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 8 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 9 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: klasické rizoto ceske rizoto české rizoto recept rizoto klasické otto plášek riz-otto riz klasické české rizoto super rizoto klasické rizoto recept rizoto z vepřove kyty klasické vepřové rizoto vareni rize kureci riz rizoto rizoto z kýty rizoto video plášek otto příprava rize rizoto super recept
Suroviny: rýže, kýta vepřová, kečup sladký, cibule, směs zeleninová mražená, pepř, sůl
Riz-otto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86wL
14 názorů